Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,89 Ft
Euró
388,36 Ft
Font
456,45 Ft
Bitcoin
67,663 $

Tiszta szívből üzent Schobert Norbi, aki nagy dobásra készül

Schobert Norbi tiszta szívből kívánt boldog anyák napját minden édesanyának, nagymamának és dédinek, miközben óriási dobásra készül.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi volt már nagyon fent, és nagyon lent is az élete, illetve a pályafutása során is. Csak ő tudja, hogy jelenleg hol áll, de egy biztos, vannak tervei, nem vonult vissza teljesen, és új projekteken dolgozik, mert szeret alkotni, és nem akar engedni a közösségi médián keresztüli támadásoknak.

Most már erősen körvonalazódik, hogy mibe vág bele, és egy olyan programot éleszthet újra, ami egykor nagyot ment. Egészen 1998-ig kell visszamennünk, amikor a Duci Tréning országos szintűvé nőtt, de szerinte ez még annál is nagyobbat fog szólni. Sokan kíváncsiak arra, hogy pontosan miről is van szó, de az nem kérdés, hogy a fogyás áll a középpontban. Soron kívül Hackertámadás is okozhatta az orvosi záróvizsgák informatikai hibáit

„Emlékeztek Hajdú Peti műsorára? Ahol még csak termékfejlesztésről beszéltem? Nagyon sokan várjátok! Napokon belül hozom! Azt tudnotok kell, hogy benne van szívem, lelkem! Ez nagyobbat fog szólni, mint 1998-ban a Duci Tréning…” – jegyezte meg a bejegyzésében.

Természetesen az anyák napjáról sem feledkezett meg, ami kapcsán mindenkinek üzent, akik édesanyák, nagymamák és dédik, mert ugyanúgy megérdemlik a figyelmet. A nagymamák sokszor még fontosabb szerepet töltenek be egy családban, mint a szülők, így róluk sem szabad megfeledkezni.

„Tiszta szívből kívánok Boldog Anyák napját minden Édesanyának, Nagymamának és Dédinek! Legyetek szépek, kedvesek, vonzóak és boldogak, mert a Ti boldogságotok a teljes család szeretete és boldogsága.” – üzent az Instagram oldalán Schobert Norbi a nagy napon, ami számára is fontos.

Köztévés vita: Dobrev Klára nem hajlandó a mélygarázson keresztül bemenni

Dobrev Klára azt mondja, nem hajlandó eleget tenni az MTVA kérésének, és ő márpedig a főbejáraton keresztül akar bemenni a köztévés vitára.