Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,557 $

Marics Petiben egy pillanatra megállt az ütő szombat este

Marics Peti nem tagadja, tele lett nála a gatya az egyik mozdulata miatt a Dancing with the Stars élő adásában, ugyanakkor parádésan és profi módon korrigált.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marics Peti és Stana Alexandra megint óriási táncoltak, két 10-est is kaptak a zsűritől. Nagyon közel jártak ahhoz, hogy meglegyen a várva várt három 10-es, majd a párbaj alatt is zseniálisat mentek.

Peti a Gelencsér Timinek adott interjú alatt kihangsúlyozta, ugyan felhőtlenül boldog a kapott pontszámok miatt, elismeri, kicsit túlságosan is rá voltak feszülve a kérdésre. „Nyilván a teljesítmény magával hordozza a pontokat.” Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Ennek kapcsán mondta el, ha a táncok jól sikerülnek, illetve jól érzik magukat, akkor általában a magasabb pontszámok sem maradnak el. „Burkoltan ez volt a célunk, csak rossz oldalról közelítettük meg.”

Ami pedig meg a megcsúszását illeti, egy pillanatra tele lett nála a gatya, hirtelen fel sem fogta, mekkorát mentett, amiben Alexandra segítette. „Nagyon megindult a lábam…” – folytatta a Valmaer énekese.

Peti erős maradt fejben, így a megcsúszás nem volt hatással rá, igazi profiként folytatta tovább. Alexandra büszke a fiatal srácra, rendkívül gyorsan tanul, hatalmas motiváció dolgozik benn, és minden táncórát élvez.