Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Dancing with the Stars: Marics Peti akkora szambát táncolt, hogy lángolt a színpad

Marics Peti ismét igazi maximalistaként lépett színpadra a Dancing with the Starsban, hogy lenyűgözze a közönséget.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marics Peti egy héttel ezelőtt is lenyűgözte a közönséget, és ugyan magas pontszámokat kapott, nem tudott örülni. Rögtön sejteni lehetett, hogy baj van, de szerencsére nem sérülésről volt szó, hanem egy hibáról.

Ördög Nórinak is feltűnt, hogy a Valmar énekesével történt valami, mert már nem vidám, sőt mi több, nagyon bosszús. Eleinte nem akart róla beszélni Peti, majd elárulta, a végén hibázott, amit sokan ki sem szúrtak. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Peti azonban mindez nagyon zavarta, ugyanakkor ő is érezte, kontrollálnia kell magát, nem lehet ennyire maximalista. Ennek tudatában vágott neki az új hétnek, ráadásul már két koreográfiát kellett megtanulnia.

Marics Peti és Stana Alexandra tökéletesek voltak

A Valmar sztárja maga mögött hagyta az előző hetet, amikor az egyik lépése miatt rendkívül bosszús volt. Nagy erővel vetette bele magát a következő produkcióba, hiszen szambát kellett táncolnia.

Fergeteges show-t csinált Petés Szandi, imádtuk, és technikailag is ott volt a topon, amit Vajk is elismert. Noha Petinek volt egy megcsúszása, okosan korrigált, nem lett ideges, és igazi profiként folytatta tovább.

Az első 10 pontot is begyűjtötte a páros, és egyúttal a másodikat is, mert Vajk után Nóri is a maximumot adta, addig Tamás 9-et. Ezzel a 29 ponttal történelmet írtak, és megérkeztek az élre.

„Kétséges”, hogy a Covid maszkoknak volt-e haszna?

Állítása szerint nehéz szétválasztani a maszkok hatását más korlátozó intézkedések hatásaitól.