Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,147 $

Tóth Andi megmutatta, milyen volt régen szinkronszínészként (videó)

Tóth Andi szinkronszínészként is dolgozott, de azóta sokat fejlődött, és a legújabb videójával valószínűleg fog kapni új ajánlatokat.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Andi már az RTL családjának tagja, csakúgy mint régen, amikor az X-Faktorban versenyzett. Akkoriban még gyerek volt, de ez sem állította meg abban, hogy hozzá kerüljön az első hely, hamar sejteni lehetett, hogy ő lesz a győztes, olyan hangi adottságokkal rendelkezett.

10 év telt el azóta, Andi felnőtt, viszont még mindig nagyon fiatal, és ugyan a karrierje nem teljesen úgy alakult, mint ahogyan arra számítottak, egy nagy visszatéréssel minden megváltozhat. Hamarosan az X-Faktor teszi majd ki ideje legnagyobb részét, és előre jelezte, szigorúbb zsűrizést fogunk látni tőle. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Megosztó a karaktere, ami miatt valószínűleg még többen fogják nézni a műsort, nem beszélve Majkáról, aki ugyancsak ott lesz. Két olyan „nézőmágnest” szerzett meg az RTL, akik hosszú évek óta ismertek, és számos televíziós siker van mögöttük. Valkusz Milán pedig egyelőre ismerkedik ezzel, mert ugyan szerepelt a Sztárban Sztárban, versenyzőként volt jelen.

A régi tagok közül pedig Gáspár Laci maradt meg, akit már jól ismernek az X-Faktorból. Andi arra számít, hogy lesznek vitáik egymással, és nem kizárt, hogy komolyabb balhék kerekednek ebből, mint anno Majka és Tóth Gabi között a Sztárban Sztár leszek!-ben, ami hatalmas sikerrel futott a TV2-n, de most a Megasztár lép a helyére.

Andi az estéket általában otthon tölti, nem jár el bulizni. Imádja a meséket, és nagy sikert aratott a random szinkronja, majd megmutatta, valójában régebben szinkronszínész is volt. A róla készült videókat erre a linkre kattintva nézhetitek meg. Ezek után nem lepődnénk meg, ha Andi új munkákat kapna szinkronhangként.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.