Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sztárban Sztár: Tóth Andi megjelenése mindent vitt (videó)

Fotó: Instagram/Till Attila
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi a negyedik élő adásra is egy igen látványos szettet kapott a Sztárban Sztárban, ami most még inkább róla is szólt.

Tóth Andi csütörtökön nagy bejelentést tett, ami egyúttal sokkoló is volt, ugyanis megerősítette, nem énekel többet. Nem tréfál, és noha számára is fájó meghozni ezt a döntést, meg kellett tennie a saját érdekében.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Szerencsére nem betegség áll a háttérben, de úgy érzi, nem használhatja az igazi hangját, mert azokat a dalokat akarják hallani tőle a színpadon, amikben messze nem mutathatja meg a benne rejlő tehetséget.

Ez pedig fájó számára, és a bejelentés után többek között Szikora Róbert is megszólalt, aki támogatja az énekesnőt, de egyelőre senki nem gondolja úgy, hogy Andi döntése végleges. Már csak amiatt sem, mert nagyon-nagyon fiatal, hiába van 10 éve a pályán.

Csepregi Éva úgy véli, Andi nem fordíthat hátat az éneklésnek pályája csúcsán, így valószínűbb, hogy egy nap visszatér. Munkája így is akad bőven, már csak a Sztárban Sztárban is, melynek kapcsán Marics Peti megjegyezte, néha kicsit túl sok látszik Andiból, de ez még pont belefér.

Soha nem kell csalódnunk a megjelenésekért, és Andi ezúttal is egy nagyon szexi tervezést viselt magán. Egyszerre volt visszafogott és rendkívül vonzó, de Lékai-Kiss Ramóna sem panaszkodhatott, szintén gyönyörűen mutatott a szettjében.