Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Már elérhető Xboxon a Fallout 4 next-gen frissítése

Végre megérkezett a next-gen frissítés Xboxra.

...svg content...Fotó: Bethesda
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Végre megérkezett a Fallout 4 next-gen frissítés, mely számos új funkcióval bővíti az RPG-t és több hibát is javít a játékban. A legfontosabb azonban sokak számára kétségkívül az Xbox Series X|S új Quality és Performance mód opciói lesznek.

A Bethesda szerint a Performance mód a 60fps-t és a 4K felbontást célozza meg dinamikus felbontás-skálázással, míg a Quality módban a játék 4K/30fps sebességgel fut, és „nem igényel dinamikus skálázást”. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Érdekesség, hogy ha az Xbox 120 Hz-es kijelzőhöz van csatlakoztatva, a Quality mód 40fps-t céloz meg. Ha 1440p-s kijelzőhöz csatlakozik, a Bethesda szerint a Fallout 4 „1440p-s felbontáson 60 FPS-sel fog futni ultra beállításokkal, függetlenül a renderelési módtól”.

Ezeken túl számos javítást is hoz a next-gen frissítés, továbbá minden játékos számára ingyenes Creation Club-tartalom is érkezik. Az ingyenes tartalom tartalmaz néhány új küldetést és egy csomó fegyvert és tárgyat. Xbox Series X-en a frissítés mérete 22,59 GB.

Nem meglepő, hogy épp most érkezett a frissítés, hiszen az Amazon Prime Video Fallout-sorozatának köszönhetően játékosok tömegei özönlöttek a Fallout-címekhez. A játék hivatalos X-fiókján közzétett bejegyzésből kiderült, hogy a Fallout 76-tal „egyetlen nap alatt” egymillióan játszottak a tévésorozat április 10-i megjelenését követően.

Ráadásul ez még csak nem is a jelenlegi legnépszerűbb Fallout-játék: a SteamDb szerint a Fallout 4 az. Sőt, a cím szépen csendben felkúszott a Steamen játszott PC-s játékok top 10-es listájára, és a tévéműsor megjelenése előtti 18-20 ezer egyidejű játékosról április 21-én, vasárnapra, 164 ezret is meghaladó csúcsra ugrott. Amennyiben tetszett a sorozat, de a játékokkal még nem volt alkalmad játszani, azt javasoljuk, hogy először a Fallout 4-et próbáld ki.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.