Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,17 Ft
Euró
379,09 Ft
Font
442,21 Ft
Bitcoin
43,803 $

Mióta itt jártál:

További Hírek

Az iOS 16.6.1 kijavítja azt az igen nagy iPhone biztonsági rést, melyet a Pegasus kémprogram telepítésére használnak.

A Google szerint az új keresési eredmények sokkal relevánsabbak lesznek, és pontosan azt fogják mutatni, amit a felhasználók látni szeretnének.

Jó hír azonban, hogy a Google szerint nincs arra utaló jel, hogy ezeket kihasználták volna eddig, így a frissítéssel ez jó eséllyel már így is maradhat.

A cég alapító-vezérigazgatója szerint a frissítéssel egy teljesen új kezdőlap érkezik, amit az alapoktól gondoltak újra, még több interaktív tartalommal.

A riasztás pedig egyenesen a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetéről érkezett, így érdemes mihamarabb telepíteni a biztonsági frissítéseket.

Ritka, hogy ilyen javaslat érkezik, de nagyon fontos, hogy most ne frissítsenek az iPhone-tulajok.

Bizonyára sokan megkönnyebbültek a cím láttán, ám ez még nem minden: ezentúl a képernyőképet készítését is letilthatjuk, továbbá privát módon elhagyhatjuk a csoportos beszélgetéseket is.

A korábbi információk szerint csak a Workspace előfizetők számára lett volna elérhető, a normál fiókok számára pedig leghamarabb áprilisban jelentek volna meg az újdonságok.

Az európai klubok csak azon gondolkodnak, hogyan fejlesszék a csapataikat: az egyik ilyen a Barca, de van egy másik klub is, amelyik azért küzd, hogy visszatérjen a csúcsra.

Az iPhone-felhasználók többsége már nagyon várta az iOS 15-öt, azonban többen is tapasztalhatták, hogy látszólag az egész tárhelyet meg is töltötte.