Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Különleges megtiszteltetésben részesült Karsai Dániel

A Kelemen Ryu Ju Jitsu közlése szerint januárban 1. dan fokozatra léptették elő az ALS-ben szenvedő alkotmányjogászt.

...svg content...Fotó: YouTube/ATV Magyarország
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Soke Kelemen István januárban közvetlen rokonai, barátai, sporttársai körében 1. dan fokozatra léptette elő Karsai Dánielt – írja a jujitsu.hu. Egyúttal kiemelik: az alkotmányjogász kimagasló sportteljesítményt nyújtott, amely a barna öv fokozatáig repítette őt.

„Majd ez a fura ALS nevű valami kérlelhetetlenül megállította őt ezen az úton és megkezdte, nem mindennapi küzdelmét egy másik ’tatamin’, ami sajnos nem jó felé lejt, ezért szinte lehetetlen nyerni rajta…” – fogalmaztak a weboldalon megjelent közleményben. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Megjegyzik, hogy a fekete öv fogalma tágabb annál, hogy valaki ügyesen mozog, küzd, dobál, üt-rúg, ugyanis az ezt kiérdemlő tulajdonos sok-sok egyéb kiváló emberi és lelki tulajdonsággal, képességgel is rendelkezik.

Mindemellett hangsúlyozták azt is, hogy Karsai Dániel neves szamurájokat megszégyenítő lelki és szellemi erőről tett, és nap mint nap tesz tanúbizonyságot, ezáltal pedig igazán büszkék arra, hogy az alkotmányjogász náluk tanult. „Harcodban veled vagyunk, bármerre jársz…” – írták.

Mint arról már többször beszámoltunk, Karsai Dániel állapota az utóbbi időben rohamosan romlani kezdett. Ugyanakkor nemrég azt mondta, jelenleg viszonylag jól van, így ha engedélyezett lenne az eutanázia, akkor sem élne vele. Egyúttal leszögezte, nem adja fel, amíg valahogy kommunikálni tud.