Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Tuvic Aleksandra Dubajban is lenyűgözően néz ki, igazi sztárkülső

Tuvic Aleksandra sokak számára az álomnőt jelenti, rengeteg bókot kap, míg az őt ért támadásokon inkább csak nevet, a lehető legjobban kezeli ezt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Tuvic Aleksandra nemcsak vonzó, hanem egy értelmes, intelligens nő is, aki ügyesen kezeli az őt ért kritikákat. Sokan azonnal leírják őt, első benyomásra ítélkeznek, és miután áloméletet élhet, igazi luxusban, az irigyeiből sincs kevés. Ezek után érthető, hogy az emberek közül egyesek miért frusztráltak, noha számukra is adott a lehetőség, hogy változtassanak.

Az sem titok, hogy nem egy plasztikai beavatkozáson esett át a TV2 sztárja, de úgy érzi, elkészült az a forma, amiben jól érzi magát. Nem minden volt számára fájdalommentes, viszont Aleksandra nem éppen arról híres, hogy panaszkodna. Egyszerűen élvezi az életét, legutóbb például Dubajból jelentkezett. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

A magyarok is egyre jobban szeretik Dubajt, mert ott szinte mindig jó az idő, tele van látványossággal, nincs messze, ráadásul elérhető áron kínálják a szállásokat. Nyilván a nagyon luxus már sokkal költségesebb, de nem lehet azt mondani, hogy elérhetetlen lenne, mert távolról sem az a sivatagi ország.

A magyar hírességek közül többen is szeretnek Dubajba utazni, többek között Jákob Zoltán is, aki egyre több ajándékot oszt ki a Ferrarijából a követői között. Szintén népszerű, és a milliárdjainak köszönhetően szinte bármilyen utat megengedhet magának, akár a Közel-Kelet legszebb helyeire is elutazhat.

Aleksandrát sem kell félteni, nem áll tőle távol a luxus, és csúcsformában van, nem láttuk ezelőtt ennyire jó formában, pedig korábban is magasan volt a léc. Érdemes megnézni a szettjét, mely egyszerre sejtelmes és rendkívül vonzó, ügyesen rakja össze ezeket a ruhadarabokat, mintha azokat neki tervezték volna.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.