Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Tuvic Aleksandra formájára már nincsenek szavak

Tuvic Aleksandra egy rendkívüli formát hozott össze a 2024-es nyári szezonra, ami láttán sokan irigykedhetnek rá.

További Hírek

Tuvic Aleksandra továbbra is nagyon élvezi a luxuséletet, amit élhet, nagyon hálás is ezért, és nem feledkezik meg a követőkről.

Tuvic Aleksandra nem túl szégyenlős, számtalan extra szettben láthattuk már, ezúttal bikiniben tért vissza, miután ismét Thaiföldre utazott.

Tuvic Aleksandra formája kifogástalan, imádja a luxust, és ezúttal egy Mercedes G 500-as típusú luxusautó színéhez öltözött.

Tuvic Aleksandra úgy érzi, elkészült a teste, így többek között arra sincs szüksége, hogy még nagyobb melleket csináltasson magának.

Azt is elmondta, hogy egy-egy utazásra akár 5 perc alatt is össze tud pakolni, a tervezgetés viszont sokkal tovább tart ennél.

Jól látni, hogy egyre több az irigye Tuvic Aleksandrának, aki ezzel nemigazán foglalkozik, inkább élvezi az életét.

A TV2 sztárja láthatóan szereti az igazán csinos, divatos és kihívó ruhákat, amik jól is állnak neki, nem szokott mellélőni a ruhaválasztással.

Tuvic Aleksandra mindig megadja a módját a megjelenésének, és ez az ünnepekkor sem volt másképp, az egyik legvonzóbb hírességnek mondhatja magát.

Egy igazán különleges fotósorozat készült a nagyon fotogén és szexi Tuvic Aleksandráról, aki nemrég még Dubajból jelentkezett.

Tuvic Aleksandra talán soha ezelőtt nem volt olyan jó formában, mint most, ő is élvezi a nyárias időt Dubajban.