Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

Tuvic Aleksandra most egy G 500-as Mercihez öltözött

Tuvic Aleksandra formája kifogástalan, imádja a luxust, és ezúttal egy Mercedes G 500-as típusú luxusautó színéhez öltözött.

...svg content...Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Tuvic Aleksandra hazánk egyik legfeltűnőbb híressége, köszönhetően a látványos, szexi vonalainak is. Sosem tagadta, hogy voltak plasztikai beavatkozásai, amiről szívesen beszél, ugyanakkor hangsúlyozta, nem akar ezzel példát mutatni senkinek. Mindenki maga döntse el, mire van szüksége, és ez így helyes.

Aleksandra rendkívül erős vonalakat hozott össze magán, de úgy érzi, „elkészült” a teste, egy darabig nem tervez beavatkozásokat. Vannak, akik rajonganak érte, míg mások megvetik őt, csak azért, mert látványosan plasztikáztatta magát. A TV2 sztárja azonban okosan kezeli ezt, egyáltalán nincsenek benne rossz érzések. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Tudhatja, sokan csak irigységből teszik ezt, hiszen valóban luxuséletet élhet, nem kell megszakadnia a munkában, ami sokaknak fáj. Valamiért az emberek egy része rendkívül irigy, amivel Aleksandrának is szembesülnie kellett. Most, hogy ennyire elterjedt a közösségi média, ez még inkább felnagyítódik, és nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben javulni fog, mert valójában egyre rosszabb, az emberek már a határokat sem érzik.

Több nagy műsorban is láthattuk szerepelni Aleksandrát, és sokan bíznak abban, hogy 2024-ben visszatér a képernyőre. Lenne pár műsor, amiben szerepelhetne, a Dancing with the Stars például a lehető legjobb opció arra, hogy egy híresség megmutassa, milyen is valójában, és nem kizárt, messzire jutna benne a fiatal lány.

Voltak már hasonló karakterű versenyzők a külföldi szériáknak, akik szintén népszerűek voltak, és a műsor hatására sokakban változott a vélemény róluk. Aleksandra egy értelmes, intelligens lány, aki ügyesen kezeli a közösségi médiás felületét. Most épp egy Mercedes G500-hoz öltözött hozzá, ami nagyon passzol a stílusához.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a nyugdíjasokat is magukra hagyta

A Fidesz főpolgármester-jelöltje éles kritikákkal illeti Karácsony Gergelyt, most épp az idősebb emberek kapcsán.