Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Értékes ajándékokkal pakolta tele a Ferrariját Jákob Zoltán (videó)

Jákob Zoltán milliós tételben ajándékozza meg a követőket, most épp egy iPhone talált gazdára, aminek nagyon örült az édesanya.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltán számára az adakozás és az ajándékozás olyan természetes, mint a levegővétel. Nagyon szeret ajándékozni, adakozni, segíteni, és látni az örömöt az emberek arcán, már csak emiatt is jó dolog, hogy milliárdos üzletember vált belőle, mert ezáltal sok embernek okozhat boldogságot.

Hetek óta fut az akciója odakint, járva az országot, mert nemcsak Budapesten ajándékozza meg a szerencsésebb követőket. Már több mint 800 ezer követőt számol az TikTokon, de azok is nyerhetnek, akik például az Instagramon követik. Erre is, arra is volt már példa, és minden bizonnyal lesz is még a folytatásban. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Zoltán eleinte PS5-öt játékkonzolt, telefonokat és laptopokat osztogatott a Ferrarijából. Azóta növelte a tétet, és különböző értékes háztartási gépeket is beszerzett, amiknek egyesek még jobban tudnak örülni, mint egy trendi telefonnak.

Nyilván az iPhone a nagy sláger, még mindig sokan vágynak a csúcstelefonra, mint azt látni fogjátok a videóban. Az édesanya csak egy fotót akart készíteni a Ferrariról, viszont Zoltán nem hagyta, hogy üres kézzel távozzon. Sőt, választhatott is, abszolúte az ő kezében volt a lehetőség, hogy mit visz haza.

Nem meglepő módon az iPhone-ra esett a választás, amit Zoltán nagyon boldogan adott át. A videóból az is kiderül, hogy nem kis mennyiségű extra ajándék kapott helyet a Ferrariban, szóval azok, akik nem követik A Nagy Ő-t, talán gondolják át, mert sosem tudni, mikor és hol bukkan fel a Ferrari az ajándékokkal, amik csak arra várnak, hogy gazdára találjanak.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.