Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Ördögien jól néz ki Tuvic Aleksandra, Dubajból jelentkezett

Tuvic Aleksandra soha nem volt olyan jó formában, mint jelenleg, legutóbb Dubajból jelentkezett, ahol remekül érzi magát a nyaralása ideje alatt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Az elmúlt órákban megint csak felgyorsultak az események a médiában, két nagyon komoly bejelentésen vagyunk túl. Kiderült ugyanis, hogy Tóth Andi Majka és Pápai Jocihoz hasonlóan hosszú idő után csatornát vált, és a rivális RTL-hez szerződött, ahol az egyik húzónév lehet a következő években.

Meglepődnénk, ha Andira csak az X-Faktorban számítanának, és még az sem kizárt, hogy külön műsort kaphat. Miután többek között a megosztó személyisége miatt is rendkívül népszerű, adott az RTL számára, hogy Andinak új médiakarriert adjon, akár műsorvezetőként, mely szintén jól állhatna az énekesnőnek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A TV2-t sem kell félteni, és bejelentették, hogy visszatér a Győzike Show. Az RTL korábbi sikerműsora a TV2-n folytatja tovább 14 év után, ami az elmúlt esztendők egyik legnagyobb durranásának ígérkezik. Gáspár Győző és Gáspár Bea már megállapodtak a TV2-vel, aláírták a szerződésüket, addig Evelin és Virág egyelőre nem.

Tuvic Aleksandra szintén az ismert személyiségek közé sorolható, akit az egyik legvonzóbb nőnek is tartanak. Sosem tagadta a plasztikákat, ahogyan azt sem, hogy azok árából akár lakást is vásárolhatott volna magának. Kényelmesen, luxusban éli az életét, nincs oka panaszkodni, és gyakran utazik.

Ezúttal is a barátaival közösen indult útnak, és Dubajból jelentkezett, ahol finoman szólva is más időjárási körülmények fogadták őket, mint idehaza a hidegben. Egyszerűen lenyűgöző formában van a TV2 sztárja, szavakat is nehéz lenne rá találni, nem véletlenül irigykednek rá tömegek.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.