Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Élete legdögösebb formáját hozta össze Tuvic Aleksandra

Tuvic Aleksandra eddig is nagyon dögös volt, ehhez kétség sem férhet, ám most élete formájában tündököl, és nagyon jól áll neki a rövid haj.

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tuvic Aleksandra az egyik legnépszerűbb híresség, akit sokan kedvelnek, és egyúttal sokan is irigykednek rá. Tekintve, hogy milyen luxuséletet él, mennyi pénzt költhetett magára, akár plasztikára, ez érthető. Az emberek inkább irigykednek, minthogy tennének valamit azért, hogy változzon az életük.

Ez szomorú, ugyanakkor valóban ez a helyzet, és Tuvic Aleksandra kiválóan kezeli mindezt. Nála ismertebb emberek is tanulhatnának tőle, mert néha durva dolgokat vágnak a fejéhez a közösségi médián keresztül. Ő azonban nem remeg meg, inkább a valóságra, és arra koncentrál, hogy boldog, elégedett legyen. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A Párharcban is központi szereplő volt, lehetett hallani tőle pár kemény odaszólást, de inkább frappánsabb formában tette ezt meg. Mindig stílusos, trendi, és ezt szeretik a követők, akárcsak azt, amikor megmutatja az aktuális formáját. Nem lehet azt mondani, hogy ne lenne egy feltűnő jelenség, mert nagyon is az.

Ezzel ő maximálisan tisztában van, és szeret rátenni pár lapáttal erre. Aki látta már őt élőben, az pontosan tudhatja, hogy ugyanazt hozza, mint az Instagramon, még talán vonzóbb is, mint a fotókon. Ezt viszont sokan nem mondhatják el magukról a fotók totális manipulációja miatt, ami egyenesen kínos.

Aleksandra láthatóan odafigyel magára, sokat edz, bokszol, és ilyen dögös formában még nem láttuk ezelőtt. Le a kalappal előtte, szívdöglesztően jól néz ki, tőle már jöhetne is a magyar nyári szezon, ami akár róla is szólhatna. Reméljük, fogjuk még őt képernyőn látni valamelyik műsorban, mert érdekes, feltűnő karakter.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.