Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,726 $

Észveszejtően szexi fehérneműs fotó készült Tuvic Aleksandráról

Tuvic Aleksandra pontosan tudja, hogyan hívja fel magára a figyelmet, és köszönhetően a látványos idomainak is, nem kevesen irigykednek rá.

...svg content...Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok többsége abszolúte odafigyel a megjelenésére, és ez nemcsak arról szól, hogy formában tartják magukat. Ott van például Barta Sylvia, a TV2 sztárja, aki az 50-es éveiben is extrán fitt és rendkívül elegáns. Szenzációsan néz ki, legalább 10 évet letagadhatna a korából, de inkább többet, aminél nincs nagyobb dicséret.

Ha a fiatalabb generációra tekintünk, akkor Gáspár Evelin szintén jó példa. Korábban rengeteg támadást kapott a kinézetére, majd életmódot váltott, és fitneszformát hozott össze, amire ő is büszke lehet. Jelenleg tartja ezt a formát, és valószínűleg a nyárra még inkább be fog erősíteni a konditermi edzésekkel. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Szabó Zsófi pedig olyan topformában van édesanyaként, hogy arra nehéz szavakat találni. Nem mellesleg a Jóban Rosszban című sorozat egykori sztárja egy csavar végén visszatér a TV2-höz, ugyanis kiderült, hogy aláírt a csatornához, miután elhagyta az RTL-t, ahol éveken át láthattuk őt a Reggeliben.

Ismét reggeli műsort fog vezetni, mégpedig a Mokkát, ami egyúttal az egyik legnézettebb is, fontos politikai tartalmakkal. Ez emiatt új kihívás is lehet Zsófi számára, plusz a környezetváltozás és az új műsorok ugyancsak jót fognak tenni neki. Sokan kíváncsiak arra, hogy milyen műsorokban tűnik még fel a folytatásban.

Tuvic Aleksandra is a TV2-nél vált ismertté, rövid időn belül nem egy nagy műsorban kapott lehetőséget. A Nagy Ő korábbi szereplője élvezi az életet, imád utazgatni, és amikor kedve van hozzá, posztol is erről. Emellett olyan formákkal rendelkezik, hogy talán még saját magát is zavarba tudja hozni. Az elmúlt időszak egyik legvonzóbb fotója jelent meg róla, amit alább láthattok.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a nyugdíjasokat is magukra hagyta

A Fidesz főpolgármester-jelöltje éles kritikákkal illeti Karácsony Gergelyt, most épp az idősebb emberek kapcsán.