Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Barta Sylvia februárban is lenyűgözően néz ki (videó)

Barta Syvlia hónapról hónapra egyre vonzóbb, és aki kételkedik ebben, az nézze meg a legújabb róla készült videót.

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Barta Sylvia is jó viszonyt ápol az idő múlásával, szenzációsan néz ki, és az 50-es éveiben is szuper-fitt. Mindezt úgy mondhatja el magáról, hogy többet dolgozik, mint fiatalon, de már ő is érzi, hogy néha egyszerűen pihennie kell. Ez ilyen terhelés mellett teljesen érthető, mert szinte mindig mozgásban van.

Nagyon szeret sportolni, mindene a mozgás, és amikor csak teheti, igyekszik fejlődni. Sokan járnak az edzéseire, akik rendkívül hálásak neki azért, hogy ilyen szinten motiválja őket. Ezzel saját magát is karban tartja, és minden követ megmozgat annak érdekében, hogy a sport által átadjon valami igazán fontosat. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A megjelenése káprázatos, senki nem mondaná meg róla, hogy az 50-es éveiben jár, így nekünk is van legalább egy Jennifer Lopezünk. Sylvia mindezt úgy mondhatja el magáról, hogy nem állnak mögötte dollármilliók, ami megint más lehetőséget teremthetne számára, de így sem panaszkodik az életére.

A fittség szerinte minden területen előnyt jelent az életünk során, és ez valóban így van. Ha valaki fitt, azzal nemcsak az életminőségén javít, hanem többek között arra is megadja a lehetőséget, hogy esetlegesen sokkal tovább éljen. Teljesen más egy fitt ember élete, mint azoké, akik egyszerűen elhanyagolják az életüket.

„A fittség az élet minden területén előnyt jelent! A magadba fektetett energia pedig mindig megtérül! Ne feledd, sosem késő elkezdeni, de jobb minél előbb aktív életet élni! Szeresd magad annyira, hogy törődsz a testeddel, lelkeddel és mentális egészségeddel!” – írt a posztjában Barta Sylvia az Instagram oldalán.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.