Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Tom Cruise bebizonyította, hogy a való életben is hősies és segítőkész

A színész egy zártkörű rendezvényre érkezett, ahol a szeme láttára esett el egy lesifotós. Cruise egy percig sem hezitált, rögtön a férfi segítségére sietett.

...svg content...Fotó: MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, szombat este Londonban ünnepelték meg Victoria Beckham 50. születésnapját, a fényűző partira pedig a Spice Girls tagjai és számos híresség (pl. Salma Hayek, Eva Longoria, Gordon Ramsay) mellett Tom Cruise is hivatalos volt. Az esemény helyszíne egyébként egy Mayfair-i privát klub volt, ahol számos rajongó és lesifotós összegyűlt.

A 61 éves színészt is sokan várták, a nagy tolongásban viszont az egyik paparazzo elesett. Mint kiderült, a férfi teljes felszerelésével együtt vágódott hanyatt a lépcsőn, Cruise pedig egy pillanatig sem hezitált, rögtön a segítségére sietett. Mint ahogy az a videón is látható, talpra segítette, majd a holmiját is a kezébe adta. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

„Jól van?” – kérdezte a férfitól, s amikor látta, hogy nem történt nagyobb baj, elindult a klubba. Az Index a Daily Mail cikkére hivatkozva azt írja, a színészt sokan dicsérik eme gesztus miatt, főleg, hogy a legtöbb hollywoodi világsztár ki nem állhatja, ha lesifotósok járnak a nyomában. Ami érthető is, hiszen ki vágyna arra, hogy minden lépését dokumentálja valaki.

Korábban egyébként arról is beszámoltunk, hogy márciusban egy hétvégére le kellett zárni az M25-ös autópályát a Mission: Impossible 8 forgatása miatt. Mindez pedig azért jelentett problémát, mert a közlekedési káosz miatt a stáb nehezen tud eljutni a forgatás helyszínére. Cruise viszont erre is felkészült: helikoptereket tartott készenlétben, hogy ne legyen semmi fennakadás.

Emellett arról is érkezett hír korábban, hogy jön a Top Gun 3, amelyben Miles Teller és Glen Powell is visszatérhet. Az még kérdéses, mindez mikorra várható, ám úgy tudni, hogy a Top Gun: Maverick társszerzője, Ehren Kruger már írja is a forgatókönyvet a Paramount számára, a rendező pedig a Maverickhez hasonlóan ezúttal is Joseph Kosinski lesz.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.