Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Helikoptereket tart készenlétben Tom Cruise, hogy ne legyen fennakadás a forgatáson

Egy autópályát lezárnak a hétvégén, ami miatt a stáb problémákba ütközik, Tom Cruise azonban mindenre felkészült.

...svg content...Fotó: MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Metro értesülései szerint a színész felkészült a hétvégi káoszra: miközben javában folyik Mission: Impossible 8 forgatása, a hatóságok bejelentették, hogy a hétvégére lezárják az M25-ös autópályát. Mindez azért is probléma, mert a közlekedési káosz miatt a stáb nehezen tud eljutni a forgatás helyszínére.

A lap értesülései szerint azonban Tom Cruise erre is felkészült és helikoptereket tart készenlétben arra az esetre, ha a stábtagokat gyorsan kellene eljuttatnia a forgatás helyszínére. Az autópálya egy 8 kilométeres szakaszát a 10-es és 11-es csomópontok között mindkét irányban lezárták, és hétfő reggel 6 óráig nem is lehet majd megközelíteni. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Cruise és a stáb forgatási helyszíne pedig az M3-as autópálya mellett található, közel az M25-ös lezárásához, mely miatt akár 5 órán át vesztegelhetnek az autósok. Cruise e probléma elhárítására állítólag a délnyugat-londoni Battersea városában tart fenn egy helikopter-leszállóhelyet, ahonnan az autópálya felett az érintett színészeket és a stábot a surrey-i forgatásra lehet repíteni. A film forgatási munkálatai már így is csúszásban vannak, így nem meglepő, hogy Cruise minden követ megmozgat, hogy mihamarabb befejezzék.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.