Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Újraegyesült a Spice Girls Victoria Beckham 50. születésnapja alkalmából

Újra összeállt az álomcsapat, hogy megünnepeljék Posh Spice születésnapját.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

Victoria Beckham 50. születésnapi partija különlegesre sikerült, hiszen a Spice Girls mind az öt tagja újra összejött a mérföldkőnek számító eseményre: Mel B, Melanie C, Emma Bunton és Geri Halliwell mindannyian megjelentek a stílusos partin.

Noha rengeteg fotó készült a partiról, Posht alig lehet látni a képeken, mivel tudatosan kerülte a kamerákat, az este jelentős részét pedig a most 12 éves Harperrel töltötte. Valószínűleg azért sem volt sok kedve kamerák elé állni, mert nemrég egy edzés közben eltörte a lábát, s még mindig mankókra szorul. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

A Spice Girls egykori tagjai mellett az összes Beckham gyerek megjelent a születésnapi partin: a fiúk, Brooklyn, Romeo és Cruz egy nagy csapatként vonultak fel, de természetesen Victoria férje, David Beckham is együtt ünnepelte feleségét a nagyszabású eseményen.

Ha mindez nem lenne elég, olyan sztárok tették tiszteletüket a partin, mint Tom Cruise, Gordon Ramsey és felesége, Tana, Guy Ritchie, Jason Statham, a Victoria’s Secret angyala, Rosie Huntington-Whiteley, Marc Anthony és új felesége, Nadia Ferreira, Eva Longoria és még sokan mások.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.