Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,820 $

Tom Cruise nem áll le, jön a Top Gun 3

Tom Cruise mellett Miles Teller és Glen Powell is visszatérhetnek a folytatásban.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő

Igazán jó hír érkezett a Top Gun-rajongóknak: mint kiderült, jön a harmadik rész, s a Top Gun: Maverick társszerzője, Ehren Kruger már írja is a forgatókönyvet a Paramount számára, a rendező pedig a Maverickhez hasonlóan ezúttal is Joseph Kosinski lesz – számolt be a The Hollywood Reporter a Puck információira hivatkozva.

A lap emlékeztet, a napokban arra is fény derült, miszerint Tom Cruise exkluzív szerződést írt alá a Warnerral, de a friss hírek alapján úgy tűnik, hogy a színész ezúttal sem fog unatkozni, hiszen a Paramountnál is lesz dolga. Emellett azt rebesgetik, hogy Cruise mellett Miles Teller és Glen Powell is visszatérhetnek a folytatásban. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

A cikkben azt is felidézik, a 2022-ben bemutatott Top Gun: Maverick 36 évvel később jelent meg az első rész után, s hatalmas kasszasiker volt, hiszen 1,49 milliárd dollár bevételt hozott világszerte. Steven Spielberg pedig korábban kijelentette: többek között Cruise-nak köszönhető, hogy a mozik újra talpra álltak a koronavírus után.

Azt nem tudni, a legújabb rész elkészülte mikorra várható, ám az gyanítható, hogy nem a közeljövőben. Ugyanis Tom Cruise jelenleg a Mission: Impossible: Leszámolás – Második rész munkálatain dolgozik, illetve az Universalnál készül az a NASA-val közösen fejlesztett produkció, amelyet az űrben forgatnak majd, és amelyet Doug Liman rendez – jegyzi meg a Mafab.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy csak 2025 májusára várható a Mission: Impossible 8. része, ám az egyáltalán nem biztos, hogy a film rosszul jár a csúsztatással, sőt, a dolog akár még jól is elsülhet. Tavaly nyáron pedig Cruise úgy nyilatkozott az űrbéli forgatásról, hogy „meglátjuk, hova jutunk”, míg Emily Blunt arról beszélt, „abszolút készen áll” A holnap határa folytatására.

Szijjártó Péter egy rendkívüli ügy miatt utazott el Svájcba kora reggel

A magyar külügyminiszter minden követ megmozgat annak érdekében, hogy valahogyan rábírja a feleket a béketárgyalásokra Ukrajna és Oroszország között, amire igen nagy szükség lenne.