Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Emily Blunt elárulta, „abszolút készen áll” A holnap határa folytatására

A színésznő már a forgatókönyvet is elolvasta, amit a rendező, Doug Liman küldött át neki, ám sajnos ez még nem jelent semmi konkrétat.

...svg content...Fotó: Emily Blunt brit színésznő a Mary Poppins visszatér (Mary Poppins Returns) című filmje bemutatóján Tokióban 2019. január 23-án. MTI/EPA/Franck Robichon
Kult
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az IGN szerint Emily Blunt a Happy Sad Confused podcastban arról beszélt, a rajongók mellett ő maga is bízik benne, hogy egy nap elkészül A holnap határa folytatása, sajnos azonban egyelőre még semmi garancia nincs erre.

Elmondása szerint ő „abszolút készen áll” rá, hogy elkezdődjön a munka, tehát nem ő az akadálya annak, hogy a dolog jelenleg várat magára. „Nem én vagyok az akadály, ígérem” – fogadkozott Josh Horowitznek. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

A színésznő ugyanis már a forgatókönyvet is elolvasta, amit a rendező, Doug Liman küldött át neki. Majd hozzátette, ez azonban még nem jelent semmi konkrétat, „de bár azt jelentené”.

„Szeretném, ha ez az egész tényleg megvalósulna, de fogalmam sincs, mikor és hogyan. Mégis hány Mission: Impossible-film kell még Tom Cruise-nak?”

– viccelődött.

Liman egy korábbi interjúban azt is elmondta, míg a legtöbb folytatás arra fókuszál, hogy „minél nagyobbat szóljon”, addig A holnap határa jóval „karakterközpontúbb” lenne. Majd arra utalt, ha Blunt és Cruise is rábólint a dologra, biztosan elkészül a folytatás.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Reagált az itthon is akkumulátor-gyárakat üzemeltető SK ON a pénzügyi nehézségekkel kapcsolatos hírekre

Az utóbbi napokban felröppent hírek szerint a vállalat vezetősége vészhelyzetet jelentett be a folyamatos veszteségek miatt, ám az SK ON szerint csak elkerülni szeretnék azt.