Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,633 $

Tom Cruise az űrbéli forgatásról: a kezdés kérdéses, de „meglátjuk, hova jutunk”

Ennek megvalósításában A holnap határa rendezője, Doug Liman, valamint a Universal is támogatja, ám pontos dátum egyelőre nincs kitűzve.

...svg content...Fotó: Tom Cruise amerikai színész a Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész (Mission: Impossible - Dead reckoning Part 1) című filmje bemutatóján Londonban 2023. június 22-én. MTI/Vianney Le Caer/Invision/AP/Invision/Vianney Le Caer
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő

Köztudott, hogy Tom Cruise mindig maga csinálja meg a kaszkadőrjeleneteit, még akkor is, ha azok korántsem veszélytelenek. De a színész nem ismer félelmet, 2020 őszén például régi álma vált valóra, amikor egy igazán látványos jelenetet valósíthattak meg.

Az is régi vágya, hogy egyik filmjét az űrben forgathassák le, amelynek kapcsán már tavaly megkezdődtek a tárgyalások: akkor annyit lehetett tudni, hogy a világsztár a Universal Films Entertainment Grouppal akarja megvalósítani a terveit. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Most a The Variety arról számolt be, hogy Tom Cruise továbbra sem tett le az űrbéli kalandok megvalósításáról, amelyben A holnap határa rendezője, Doug Liman, valamint a Universal is támogatja. Emellett úgy hírlik, hogy a költségvetés 200 millió dollár körül mozog.

Amikor az űrben játszódó filmjéről kérdezték a Mission: Impossible – Leszámolás első részének New York-i premierjén, a színész annyit mondott, a forgatás kezdetének időpontja még nincs kitűzve, de „szorgalmasan dolgozunk rajta, és meglátjuk, hova jutunk”.

Emellett tény, hogy mielőtt belevágnának az ezzel kapcsolatos munkába, a Mission: Impossible – Leszámolás második részét is le kell forgatni, s állítólag hozzá is látnak, amint véget ér az első rész sajtóturnéja.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.