Tom Cruise régi álma vált valóra a leglátványosabb kaszkadőrmutatvány végrehajtásával

TÉMÁK:
#Tom Cruise
Hellesylt, 2020. szeptember 7. Tom Cruise amerikai színész kaszkadõrmutatványa a Mission Impossible 7 címû filmje norvégiai forgatásán Hellesyltben 2020. szeptember 7-én. Az új filmet 2021-ben mutatják be. MTI/EPA/NTB Scanpix/Geir Olsen
Kult

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Rengeteg munka van benne, Tom Cruise nem ismer lehetetlent!

Néhány héten belül a mozikba kerül a Mission: Impossible Leszámolás első része, de már most bepillanthatunk a kulisszák mögé, ahol nem meglepő módon egészen elképesztő mutatványokat hajtottak végre.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Azt persze eddig is tudtuk, hogy Tom Cruise nem az átlag, nyugdíj felé közeledő életet éli, hiszen eddig is számtalan lélegzetelállító kaszkadőrfeladatot megtervezett és elvállalt már. 2020 őszén sem volt ez másképp.

Mint a kisfilmből kiderül, komoly háttérmunka kellett ahhoz, hogy a látványos jelenet megvalósuljon, melyre a színész is rengeteget készült – olyan is előfordult, hogy napi harmincszor ugrott ki a repülőgépből. Mondani sem kell, hogy az ejtőernyős gyakorlatoknál egyetlen apró hiba is végzetes lehet.

A motokrossznál hasonló módon észnél kellett lenni, pláne, ha az ember rámpákról repked, ahogy Tom Cruise is tette, aki egy ponton megjegyezte, hogy mindig hord füldugót, csak hogy ne hallja magát ordítani.

A végén pedig láthatjuk azt a Norvégiában megépített óriásrámpát is, ahol már a forgatás első napján felvették a legnehezebb jelenetet. Melynek során Tom Cruise leugratott a motorral, majd ejtőernyővel landolt. Egymás után hatszor. Egy nap alatt.