Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
385,80 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
69,455 $

Tragédia Dunaföldváron: háztűzben vesztette életét egy idős férfi

Már nem lehetett megmenteni az idős, mozgásában korlátozott férfi életét.

...svg content...Fotó: Liner.hu
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

A katasztrófavédelem csütörtök délutáni közleménye szerint csütörtökön délelőtt érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, miszerint Dunaföldváron kigyulladt egy családi ház.
A tűzoltók két járművel vonultak az Attila utcában lévő földszintes, 70 négyzetméteres családi házhoz, melynek egyik 25 négyzetméteres szobájában keletkezett tűz.

A felcsapott lángok következtében egy ágy, ágynemű és bútorzat égett összesen 3 négyzetméteren. A tűzben egy idős, mozgásában korlátozott férfi életét vesztette. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

A tüzet a Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület közelben tartózkodó parancsnoka az autójában lévő tűzoltó készülékkel, valamint a mentőszolgálat munkatársai az esetkocsin lévő tűzoltó készülékkel kezdték oltani, és két gázpalackot is kivittek az épületből.

A hivatásos tűzoltók a még izzó részeket oltották el, majd hőkamerával átvizsgálták és átszellőztették az épületet. A tűz pontos keletkezési körülményei egyelőre nem ismertek, azok feltárása érdekében tűzvizsgálat indul.