Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Ezúttal sem kímélte a sajtó Szoboszlait az Everton elleni vereség után

A Liverpool Echo éles kritikákkal illette a magyar klasszist.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, a szerdai, Everton elleni Premier League-mérkőzés 2-0-sra végződött az Everton javára, ami hatalmas csapás a Liverpool számára. Noha a szurkolók úgy vélték, az Atalanta elleni 1-0, illetve a Fulham elleni 3-1 után a Liverpool folytatja a jó szériát, noha ezen mérkőzéseken sem a tőlük megszokott teljesítményt nyújtották.

Az Everton elleni mérkőzés azonban a drukkerek minden álmát összetörte, hiszen a Liverpool látványosan gyenge formáját mutatta az első félidőben, a második félidőben pedig sok helyzetet kihagytak. A vereséggel pedig a Liverpool elbúcsúzhatott a bajnoki címtől is. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

A Liverpool Echo nem is kímélte a játékosokat a vereség után, az este legrosszabban teljesítő játékosaiként pedig Szoboszlai Dominik és Ibrahima Konaté lett megnevezve, mindketten hármas értékelést kaptak.

Konaté kapcsán megjegyezték, számára rémálomszerű volt az első félidő Dominic Calvert-Lewin miatt, ráadásul eladott egy labdát, ami az Everton vezető góljához vezetett.

Szoboszlaira is kitértek, akiről azt írták, csak egy felvillanása volt az első félidőben, ezen túl azonban nem igazán ment neki a játék, s a második félidőben sem volt túlzottan meggyőző a teljesítménye. Mint ismert, Jürgen Klopp a 63. percben mindkét játékost lecserélte, s nem kizárt, hogy Szoboszlai meg is sérült a mérkőzésen.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.