Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,680 $

Ezekkel a gólokkal kaptak ki Szoboszlaiék a liverpooli derbin (videó)

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpool kezdőjébe, de ez sem hozott szerencsés, és Jürgen Klopp a 63. percben lecserélte.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Érdekes és izgalmas estén vagyunk túl, ami a Manchester United vereségével érhetett volna véget, miután az utolsó helyen álló Sheffield United feladta nekik a leckét. Több góllal vezethettek volna a Vörös Ördögök az első félidőben, de sorra hagyták ki a komoly lehetőségeket, naggyá téve ezzel a vendégek kapusát.

Onana újabb potyával bővítette a listáját, amivel megszerezték a vezetést a Sheffield United játékosai. Hiába egyenlített az United, a biztos kiesőnek tartott csapat másodszorra is vezetéshez jutott, majd 4-2-re fordítottak a manchesteriek. Őrületes estén vannak túl, ám még így is távol állnak a Bajnokok Ligája indulást érő 4. helytől. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

A Liverpool pedig szép lassan lemondhat a bajnoki címről, miután kikaptak az Everton otthonában. Ez a vereség nemcsak a városi derbi miatt fájt ennyire Klopp csapatának, mert lehetséges, hogy ezzel kiszállnak a címért folytatott harcból, miközben az Arsenal ismét nyert, és vezeti a bajnokságot.

Szoboszlai Dominik ugyan ezúttal a kezdőben kapott helyet, ő sem tudott mit tenni, és Klopp úgy döntött, már a 63. percben lecseréli a magyar válogatott csapatkapitányát. Egyértelműen gödörben van azóta a Liverpool, hogy a Manchester United otthonában nem tudtak nyerni, ott mintha megtört volna valami, és az Európa-ligából toronymagas esélyesként búcsúztak.

A Liverpool Everton elleni vereségéről készült összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg. Ugyan matematikailag még fordíthat is a csapat, innen nagyon nehéz dolguk lesz, alig pár fordulóval a bajnokság vége előtt.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.