Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,041 $

4-2-re fordított a Manchester United, kikaptak Szoboszlaiék Liverpoolban

A Manchester United és a Liverpool is egy nagyon nehéz estén van túl az angol bajnokságban.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester Unitednek volt mit törlesztenie az Old Trafford közönsége felé, miután kínos módon jutotta be az FA-kupa döntőjébe, ahol a Manchester City lesz az ellenfelük. A jelenlegi formájuk alapján nem sok esélyük van, és még mindig Ten Hag a Vörös Ördögök edzője, de talán már nem sokáig.

Egy ideje a holland irányításával a Manchester United szurkolói még egy gyengébb csapat ellen sem ülhetnek le nyugodtan a televízió elé, és ez a Sheffield United ellen sem volt másképp, akik régóta gyakorlatilag biztos kiesők, és az utolsó helyről várták a mérkőzést. Ugyanazt a gyenge játékot hozta a csapat, miközben rengeteg helyzetet hagytak ki. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Több góllal kellett volna vezetniük, helyette naggyá tették a vendégek kapusát, akit nem éppen a legjobb játékosok tartanak számon az angol bajnokságban. Ahogyan az lenni szokott, a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát, majd Onana potyájának köszönhetően vezetéshez jutottak a vendégek.

Kétszer is vezetett a Sheffield United

A Manchester United kapusa az elmúlt időszakban jól védett, ám most újabb potyát vétett, amikor eladta a labdát, amit a Sheffield keményen megbüntetett. Ugyan a Maguire a 42. percben egyenlített Garnacho passzából, sokáig nem tartott az öröm, mert a Sheffield az 50. percben gyakorlatilag lenullázta az United védelmét, és ismét náluk volt az előny.

Az United nem omlott össze, a 61. percben Fernandes büntetőjével 2-2-vel folytatták a felek. Ugyan a játékvezető büntetőt ítélt, hevesen reklamáltak a manchesteriek, mert a hálóban kötött ki a labda, és azt akarták, adja meg a gólt, hogy ne kelljen büntetőt rúgniuk. Végül a csapatkapitány nagyon határozottan értékesítette a 11-est, és még mindig sok volt hátra a lefújásig.

Fernandes a 81. percben unta meg a dolgokat, majd egy látványos átlövésből megfordította a meccset. A mindent eldöntő találatot Hojlund gyűjtötte be az utolsó percek előtt, amivel még mindig csak 53 pontosak a 6. helyen a Tottenham mögött, akik 60 egységnél járnak, egy meccsel kevesebbet játszva.

A Liverpool már nem volt ilyen szerencsés, és bár Szoboszlai ezúttal a kezdőben kapott helyet, nehéz helyzetben találták magukat. Branthwaitea 27. percben szerezte meg a vezetést, az 58. percben pedig már 2-0 volt az állás. Nem sokkal később Szoboszlai is elhagyta a pályát, akárcsak Jones és Konaté is. A Liverpool ezzel a 2-0-s vereséggel 73 pontos, 3 pontos lemaradásban az Arsenal mögött, míg a City úgy van mögöttük 1 pontra, hogy két meccsel kevesebbjük van.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.