Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,07 Ft
Euró
392,77 Ft
Font
458,32 Ft
Bitcoin
61,140 $

További Hírek

Kisebb csoda, hogy a magyar klasszis nem talált be a Manchester Unitednek az Old Traffordon vasárnap délután, ami részben Onanán, részben pedig a balszerencsén múlt.

Szoboszlai Dominika akár egymaga eldönthette volna a Manchester United elleni rangadót az Old Traffordon, de nem volt szerencséje.

A Manchester United és a Liverpool egy hamisíthatatlan angol rangadót játszott egymással, Szoboszlai Dominikkel a kezdőben.

A Liverpool ismertette a kezdőjét a Manchester United ellen, így már azt is tudhatjuk, hogy Szoboszlai Dominik ott van-e a kezdőben.

Rövid időn belül ismét összecsap egymással a Manchester United és a Liverpool, ezúttal a bajnokságban feszülnek egymásnak.

Történelmi vereségbe futottak bele a fiatalok, egy nappal azelőtt, hogy a felnőttek összecsapnának a Manchester United ellen az Old Traffordon.

A 98. percben még vezetett a Manchester United Londonban, majd pár perccel később 4-3-ra fordított és nyert a Charlesa.

A 98. percben még vezetett a Manchester United, majd egy igencsak véleményes büntetővel kiegyenlítettek a hosszabbításban, végül pedig egy öngól döntött.

A Chelsea és a Manchester United összecsapnak egymással Londonban csütörtök este, és jelenleg még megjósolni sem lehet a végeredményt, annyira hektikusan teljesítenek.

Sir Jim Ratcliffe döntött az ügyben, miután tavaly komoly bírságot kapott a csapat.