Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Összefoglaló videón a Manchester United kínos bejutása az FA-kupa döntőjébe

A Manchester United játékosai nem véletlenül nem ünnepelték meg a döntőbe jutásukat az FA-kupába.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester United Erik Ten Hag irányítása alatt minden eddiginél több mélypontot él meg, és sokszor szinte nézhetetlen a játék, az a taktika, amit felvázol a holland. Döbbenetes, mekkora a visszaesés Ten Hag vezetésével, noha nem kezdett rosszul, és azóta vagyonokat költött el, nem egy mellényúlása volt már.

Az United jelenleg egy olyan edzőnek ad folyamatosan új esélyt, amit sokan mások nem kaptak meg. Mourinho is jó példa, negyed ennyi lehetőséget nem kapott, és a két edző között van „némi” különbség, nemcsak az eredmények tekintetében. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Érthetetlen, hogy miért nem menesztik a szakembert, aki lehetséges, már nem lenne az United edzője, ha vasárnap a Coventry legyőzi őket az FA-kupa elődöntőjében, amitől szó szerint centikre voltak. Hiába vezetett már az United 3-0-ra, banális módon sorra kapták a gólokat, és 4-3 is volt az állás.

Hiába, mert les miatt elvették a kiscsapat gólját, akik ugyan jól kezdték a büntetőpárbajt, nem bírták a nyomást. Az is több mint beszédes volt, hogy az United játékosai úgy álltak ott a gyepen, mintha kiestek volna. Furcsa is lett volna, ha ünnepelni kezdenek, mert ezek után semmi okuk nem volt rá.

Akárcsak tavaly, a Manchester City lesz az ellenfelük, akik a Chelsea-t búcsúztattuk drámai módon. Miután a City jobb formában van, illetve a keretük is messze erősebb, mint a Vörös Ördögöké, nehéz elképzelni, hogy a döntőben ezek után lehet valós esélye az Unitednek.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.