Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

További Hírek

A Liverpool 3-1-re legyőzte a Sheffield Unitedet egy sokáig nagyon szenvedősnek tűnő mérkőzésen.

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a Sheffield United ellen, akik az utolsó helyről vághatnak neki az igencsak nehéznek tűnő mérkőzésnek.

Nem kizárt, hogy egy sokgólos meccs vár ránk csütörtök este, ugyanis a Liverpool az utolsó helyezett Sheffield Unitedet fogadja.

Az Arsenal messze a leglátványosabb módon hozta a kötelezőt a Sheffield United ellen, így újra csak 2 pontra vannak a listavezető Liverpooltól.

Megdöbbentően jó formában van az Arsenal, akik legutóbb 6-0-ra nyertek a Sheffield United ellen az angol bajnokságban.

Az Arsenal győzelmi kényszerben fog pályára lépni a biztos kiesőnek tartott Sheffield United ellen hétfő este a Premier League-ben.

Nem kis gólokat lőtt az Aston Villa a Sheffield United otthonába, akik 5-0-val térhettek nyugovóra, nem a legjobb hangulatban.

A Manchester City az újabb győzelmével 2 pontra megközelítette a Liverpoolt, és már mindkét csapat 19 fordulónál tart.

Szoboszlaiék Dominik csapata még nagyobb motivációval készülhet az Arsenal elleni derbire, miután az Aston Villa képtelen volt nyerni a Sheffield United ellen.

Az Aston Villa az élen is zárhatta volna a karácsonyt a Premier League-ben, de váratlanul pontokat bukott a bajnokság egyik leggyengébb csapata ellen, ráadásul hazai pályán.