Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Élőben közvetíti a tv a Manchester United szerda esti angol bajnokiját

Van mit törlesztenie a Manchester Unitednek a szurkolók felé az Old Traffordon, miután több mint kínos módon jutottak be az FA-kupa döntőjébe.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nat Callaghan
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az elmúlt évek egyik legnagyobb meglepetése, hogy Ten Hag még mindig a Manchester United kispadján ülhet. Rengeteg pénzt költött el olyan játékosokra, akik által nemigazán vált jobbá a csapat, sőt, totális keretátalakításra lenne szükség, ami újabb vagyonokat ölelne fel.

A holland sokszor csak kifogásokat keres a teljesítményére, a sérültekkel védekezik vagy épp balszerencséről beszél. Több szurkolónál már rég betelt a pohár, és nem értik, miért nem rúgták már ki hónapokkal ezelőtt a szakembert, akivel szinte biztosan még csak az Európa-ligában sem lesz ott a csapat. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Ez pedig jelentős bevételkiesést jelent, nem beszélve az átigazolási piacról, mivel a legtöbb sztár a Bajnokok Ligájában akar játszani. Ten Hag nem a jövőt jelenti az Old Traffordon, és a klub emiatt már Tuchellel is tárgyal, aki nagyon szívesen lenne a Manchester United edzője, ráadásul hamarosan kétszeres BL-győztes válhat belőle.

Döbbenetes módon a Manchester United csak a 7. helyen áll jelenleg 50 ponttal, és ha nyernek is, akkor is 7 pontra lesznek az egy meccsel kevesebbet játszott Tottenham mögött, míg az Aston Villa már 66 pontot számol a Bajnokok Ligája indulást érő 4. helyen.

Az United legutóbb igencsak kínos módon jutott be az FA-kupa döntőjébe egy alacsonyabb osztályú csapat ellen. Könnyen lehet, hogy pár centin múlt Ten Hag kirúgása, mert az ellenfél már 4-3-ra vezetett a hosszabbítás végén, amikor les miatt érvénytelenítették a gólt. A Vörös Ördögök szerda esti ellenfele a 20. helyen álló Sheffield United lesz, akik még így is komoly gondokat okozhatnak a rekordbajnoknak. A meccset 20 óra 50 perctől adja a Spíler 1, ami akár Ten Hag utolsó meccse lehet, ha nem tartják otthon a 3 pontot.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.