Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

A Manchester United edzője szerint „megúszták” a háromgólos előny elszórakozását

Sima is lehetett volna az FA-kupa elődöntője ten Hagéknak, végül nagyon meg kellett izzadniuk.

...svg content...MTI/EPA/NEIL HALL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

3-0-ra is vezetett a másodosztályú Coventry City ellen a Manchester United az FA-kupa elődöntőjében, ám a hazaiak megtáltosodtak és a 95. percben egyenlíteni tudtak, ezt követően pedig tizenegyesekig vitték a párharcot.

Ha nehezen is, de a büntetőpárbajban végül felülkerekedett a Manchester United, ezzel pedig az is eldőlt, hogy a Manchester Cityvel csaphatnak össze a kupadöntőben. Erik ten Hag a mérkőzés után fújhatott egy nagyot, hiszen a tragikus bajnoki szezon után gyakorlatilag ez lehet az utolsó kapaszkodója: Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

„Vegyes érzések kavarognak bennem. Az viszont nagy eredmény, hogy két éven belül kétszer is eljutottunk a döntőig. Ám amikor ennyire uralunk egy mérkőzést és már három góllal vezetünk, meg is kell nyernünk azt” – mondta a holland edző.

„A hetvenedik perctől rengeteg hibával játszottunk. Ma megúsztuk a dolgot” – tette hozzá ten Hag, aki szerint engedték, hogy ellenfelük felálljon a padlóról. Az edző ugyanakkor nem felejtette el megemlíteni a pozitívumokat sem.

„Nagyon sok a sérültünk, még a védelemben is. Nem voltunk könnyű helyzetben, akik viszont a pályán voltak, azok száz százalékot adtak ki magukból. Ebből a szempontból dicséretre méltó a csapat teljesítménye” – idézte az ESPN ten Hagot.