Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

A Manchester United már felvette a kapcsolatot a Bayern edzőjével, új korszak kezdődhet

Erik Ten Hag szinte biztosan nem maradhat a Manchester United edzője a katasztrofális idényt követően, a klub többek között a Bayern München edzőjével is felvette a kapcsolatot.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ugyan a Manchester United megint bejutott az FA-kupa döntőjébe, ennek most szinte senki sem tudott őszintén örülni a klubnál, ahogyan a szurkolók sem. Hiába a 3-0-s vezetés, az United csak büntetőkkel, drámai módon ejtette ki az alacsonyabb osztályú ellenfelét.

Mindössze pár centin múlt, hogy 4-3-ra kikapjanak, rendkívül kínos volt a helyzet, és ennyi esélyt még egy United-edző sem kapott korábban, mint Ten Hag, amit sokan nem értenek. Az azonban nem okozhatott meglepetést, hogy a kialakult helyzet és a katasztrofális szezon miatt az új vezetőség tárgyalást kezdeményezett a Bayern München edzőjével. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Thomas Tuchel szabadon igazolható, miután a Bayern nem kívánja folytatni vele a munkát, bár ott vannak az elődöntőben a Bajnokok Ligájában, így nem kizárt, hogy BL-győzelemmel búcsúzhat a PSG és a Chelsea korábbi edzője. A hírek szerint Tuchel nagyon is nyitott arra, hogy az United edzője legyen, és időközben Zidane is képbe került, aki emiatt még nem írt alá Münchenben.

A 90min a Kickerre hivatkozva írja azt, hogy az United már fel is vette a kapcsolatot Tuchellel, és felajánlhatták neki az állást. Az új résztulajdonosnál, Sir Jim Ratcliffe-nál betelt a pohár, és szeretné, ha Tuchel venné át az irányítást az angoloknál. A korábbi BL-győztes edző nagy fogás lehet, és az ő személyében talán megtalálhatják Sir Alex Ferguson méltó utódját.

Az United a skót legenda távozása óta nem nyert bajnoki címet, és noha hatalmas összegeket költöttek igazolásokra, olyan játékosokat vásároltak, akik nemigazán lendítettek a formájukon. Ten Hagnak eddig nagyon kevés igazolása vált be, többek között emiatt is illetik éles kritikával a közösségi médiában és a sportsajtóban.