Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

13 éves kislány késelt meg egy diákot és két tanárt az Egyesült Királyságban

Az incidens a walesi Carmarthenshire-ben található egyik iskolában történt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Callum Blacoe A kép illusztráció.
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Amman Valley School, más néven Ysgol Dyffryn Aman iskolában szerdán, nem sokkal 11 óra 20 perc után felfüggesztették a tanítást, miután a délelőtti szünet végén egy 13 éves kislány megkéselt egy diákot és két tanárt. Mindhárom sérültet azonnal kórházba szállították, s úgy tudni, már ki is engedték őket.

Az iskola honlapján közzétett nyilatkozatában James Durbridge igazgató megosztotta, nagyon büszke a tanulókra és az iskola személyzetére, akik példás nyugalommal kezelték a helyzetet. Később a Dyfed-Powys-i rendőrség megosztotta, egy 15 éves fiút is letartóztattak, aki jelenleg is őrizetben van egy szintén késes fenyegetés miatt. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Ross Evans főfelügyelő megosztotta, az iskolában történt késelést követően aznap este több segélyhívást is kaptak, melyek szerint a közösségi médiában olyan bejegyzések jelentek meg, melyek az Ysgol Dyffryn Amanban történt incidensre utaltak.

A Sky News jelentése szerint a rendőrség azonosította a személyt, házkutatást tartottak, majd egy 15 éves fiatalt letartóztattak. A fiatal jelenleg is rendőrségi őrizetben van, a 13 éves elkövetőről egyelőre nincs hír.

Karácsony Gergely tartotta a szavát, kérvényezte a főpolgármester-választás megismétlését

Noha az újraszámlálás után is ő nyerte a választást, a főpolgármester tartotta magát korábbi ígéretéhez, új választás kiírásáért folyamodott.