Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Órákon belül nagy bejelentéseket tehet a kormány

Az üzemanyag-helyzet központi témaként szolgálhat a közelgő Kormányinfón, aminek ideje alatt Gulyás Gergely miniszter fog válaszolni a kérdésekre.

...svg content...Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter beszél a Kormányinfó sajtótájékoztatón, mellette Vitályos Eszter kormányszóvivő a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2024. április 11-én. MTI/Balogh Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Gulyás Gergely visszatért az operációját követően, így újra rendszeresen rendezhetnek Kormányinfókat, amik ideje alatt válaszol a kormány a sajtó kérdéseire. Általában több mint 2 órán át tartanak ezek a sajtóesemények, és ez most sem lesz másképp.

Miután megint irreálisan sokba kezd kerülni az üzemanyag, Nagy Márton egy rendkívüli ártájékoztatón tette egyértelművé a helyzetet. Többek között ez is központi témája lehet a csütörtök délelőtti Kormányinfónak, és minden bizonnyal fontos bejelentésekkel is készül a kormány.

Délelőtt 11 órakor kezdődik a Kormányinfó, amit az eddig megszokottakhoz hasonlóan élőben közvetít az M1. Várhatóan Magyar Péter is szóba kerül, aki korábban teljes vállszélességgel támogatta a Fideszt, most pedig élesen kritizálja azt, és kormányváltást akar a pártjával, ami nemrég alakult.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.