Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,77 Ft
Font
470,37 Ft
Bitcoin
64,069 $

Dobrev Klára Magyar Péterről: rálépett a Márki-Zay Péter-i útra

Szerinte sokan csalódottak, amiért „az Istennek nem jön egyetlen egy olyan információ sem, ami megrengetné Orbán rendszerét”.

...svg content...Fotó: MTI/Mészáros János
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Dobrev Klára, a DK EP-képviselője nemrég egy műsorban egyebek mellett arról beszélt, hogy jobb eredményre számít június 9-én a DK-MSZP-P listától, mint amilyet a pártok 2019-ben elértek. Majd Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője is szóba került, akiről ezúttal is őszinte véleményt fogalmazott meg.

„Aki ebben az orbáni önkényben nem érti, hogy az első számú ellenfelünk mindig Orbán rendszere lesz, és amíg Orbán rendszere van, addig ebben az országban nem lesz tisztességes élet, és ezért úgy gondolja, hogy az ellenzéket kell-e váltani, az minden egyes alkalommal Orbán rendszerét erősíti. És én most azt látom, hogy Magyar Péter rálépett a Márki-Zay Péter-i útra” – mondta Dobrev. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Majd amikor arról kérdezték, hogy ha ennyire optimista a saját esélyeiket illetően, miért Magyar Péter gyűléseire kíváncsiak több ezren országszerte, a DK EP-képviselője úgy felelt: „Hát elképesztően kíváncsiak vagyunk mindannyian, mondom magamat is beleértve. Jött valaki, aki az elmúlt évtizedet, sőt több mint egy évtizedet a NER belső bugyraiban töltötte”.

„Legutoljára Simicska Lajosnál lehetett ezt érzékelni, csak neki nem voltak ilyen ambíciói. Úgyhogy most is mindenki, és még van három hét, lélegzetvisszafogva várja, hiszen mégiscsak azt az ígéretet kaptuk, hogy itt valami egyszer csak elhangzik, és érzékelem is az érdeklődést, a kíváncsiságot, és nagyon érzékelem a csalódottságot is, ami már megjelent, hogy még mindig nem tudtunk meg semmit” – emelte ki Dobrev a Spirit FM Harcosok klubja című műsorában, amit az ATV szemlézett.

„Tehát, hogy az Istennek nem jön egyetlen egy olyan információ sem, ami megrengetné Orbán rendszerét. Szerintem egy tisztességes párt és politikus, ha van olyan tudomása, amely arról szól, hogy az Orbán rendszerének korruptságát, erkölcstelenségét, mutyizását bizonyítja, akkor ezeket azonnal nyilvánosságra kell hozni” – jelentette ki a DK EP-képviselője, hozzátéve, hogy ha az ő, vagy a DK birtokába jut ilyen papír, azonnal nyilvánosságra hozzák és „nem kezdenek el játszadozni velük”.