Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,77 Ft
Euró
397,54 Ft
Font
470,44 Ft
Bitcoin
63,876 $

Dobrev Klára szerint Magyar Péter azokat a jelzőket használja, amiket a Fidesz az ellenzékre

De azt is leszögezte, hogy a DK minden egyes esetben megvédte a saját politikai közösségét, „legyen az a Fidesz, vagy a Magyar Péter támadása”.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Dobrev Klára, a DK EP-képviselője nemrég egy műsorban egyebek mellett arról beszélt, hogy jobb eredményre számít június 9-én a DK-MSZP-P listától, mint amilyet a pártok 2019-ben elértek. Majd Magyar Péterről, a Tisza Párt alelnökéről és EP-listavezetőjéről is szót ejtett, aki szerinte „rálépett a Márki-Zay Péter-i útra”.

Mindemellett úgy látja, sokan csalódottak amiatt, hogy „az Istennek nem jön egyetlen egy olyan információ sem, ami megrengetné Orbán rendszerét”. De az a téma is felmerült, hogy egy korábbi összesítés szerint a DK alelnöke, Molnár Csaba többet költött a Facebookon Magyar Péter-ellenes posztokra, mint Karácsony Gergely és Vitézy Dávid összesen a kampányára. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Ennek kapcsán ebben a cikkben számoltunk be bővebben. Dobrev pedig úgy reagált a felvetésre, hogy ők „egész egyszerűen megvédik a maguk politikai közösségét, bárhonnan is jön a támadás”, illetve szerinte „természetes, hogy az ellenzék oldalán vannak nagyon kemény vitáik”. Megjegyezte, azért a Momentummal, Donáth Annával vagy akár Márki-Zay Péterrel is „kemény vitákba keveredtek”.

Ezt követően a DK EP-képviselője úgy folytatta: „Azokat a jelzőket, amit Magyar Péter használ, ezt csak a Fidesz használja az ellenzékre. Tehát olyan karaktergyilkosságot követ el ellenünk a szemkilövetőzéstől, az apróantalozáson, aprópiroskázáson át, amit eddig csak a Fidesztől láttunk”. Hozzátette, a DK minden egyes esetben megvédte a saját politikai közösségét, „legyen az a Fidesz, vagy a Magyar Péter támadása”.

„Én mindenki felé kinyújtom a kezemet, aki az Orbán-rendszert és a Fideszt le akarja váltani. Mindenki felé. Nincsen skrupulusom, ha úgy tetszik. Egyetlenegy vörös vonal van, aki hajlandó koalíciót kötni a Fidesszel, Orbánnal, tehát nem Orbán rendszerét akarja leváltani, akkor azzal már nincs mit megbeszélnünk” – emelte ki Dobrev Klára a Spirit FM Harcosok Klubja című műsorában, amit az ATV szemlézett.

12 évesek megpofozták, a földre térdeltették, majd ellopták egy kisfiú focilabdáját Kispesten

A gyermek azt hitte, játszani szeretnének vele, ám kiderült, bántalmazás céljával közelítették meg a focipályán.