Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Molnár Csaba Magyar Péternek: hagyjuk már a nyavalygást a vitákról

A DK ügyvezető alelnöke és EP-képviselője szerint „nem kibúvókat kell keresni és kifogásokat gyártani, hanem el kell menni az összes vitára és állni kell a sarat”.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője tegnap a közösségi médiában reagált a köztévé EP-választási vitájának nyilvánosságra került szabályaira, a Telex által megosztott vonatkozó cikk alá írt kommentben pedig azt nehezményezte, hogy 8 perc jut majd „a nulla százalékos business pártoknak és a valódi pártoknak is, vita propaganda televízió módra”. Majd hozzátette: „szégyellje magát Papp ’Hírhamisító’ Dániel, az MTVA vezetője és mindenki, akinek ehhez köze van”.  

A Diákhitel Központ egykori vezetője azt egyelőre nem említette, hogy vállalja-e a vitát, vagy sem, azt azonban már korábban leszögezte, milyen feltételekkel vállalja csak a részvételt. Most pedig Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke és EP-képviselője Facebook-oldalán reagált Magyar kommentjére, kezdve azzal: „Hagyjuk már a nyavalygást a vitákról! Nem kibúvókat kell keresni és kifogásokat gyártani”. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

„Nem a hírhamisító ’köztévé’ vitájáról kell vitatkozni. Hanem el kell menni az összes vitára és állni kell a sarat. Bátran. Dobrev Klára így tesz. Ott volt a Partizán vitán, ott lesz az összes többin is.

Arra hivatkozva nem menni az RTL, az ATV és a Blikk vitájára, hogy a ’köztévén’ nem demokratikusak a szabályok, egyszerűen nevetséges. Ez az emberek lenézése. Reméljük Deutsch Tamás és Magyar Péter eljönnek a vitákra, a kibúvók keresése helyett” – hangsúlyozta Molnár a posztban, amit az ATV szúrt ki.

Korábban azt is megírtuk, hogy Hajdú Péter szerint Magyar Péter egyebek mellett Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik. „Az említett uraknak Te csak köszönettel tartozol, ugyanis az életedben egy korszakot jelentettek, és abban a korszakban annyi pénzt kerestél, amennyi egy kisebb afrikai állam éves GDP-je” – jelentette ki. Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy Orbán Balázs szerint a jogászból lett politikus „futtatói” háborúpártiak.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.