Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,55 Ft
Euró
396,27 Ft
Font
468,93 Ft
Bitcoin
61,332 $

Orbán Balázs Magyar Péternek: „tök mindegy, hogy mit mondasz, te is háborúpárti leszel”

Orbán Balázs szerint Magyar Péter „futtatói” háborúpártiak.

...svg content...Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Miután Orbán Viktor és pártja azzal kampányol, hogy az ellenzéki politikusok mind „háborúpártiak”, nemrég pedig Magyar Péter is felkerült ezekre az óriásplakátokra és a kormány által finanszírozott internetes reklámokba, a jogász bejelentette, feljelentést tesz a miniszterelnök ellen aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazásért.

Magyar Péter, a TISZA Párt alelnöke Facebook-oldalán számolt be döntéséről, ám a bejegyzéshez hozzászólt Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is, aki a következőket írta a jogásznak: Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

„Kedves Péter! Nem vagy Te nyeretlen kétéves, tudod, hogy hogyan megy ez: azt, hogy háborúpárti vagy-e, vagy sem, nem Te döntöd el, hanem a finanszírozóid és a futtatóid. S az a rossz hírem van számodra, hogy ők bizony mind háborúpártiak. Nem kicsit, nagyon. És bizony nem a menő napszemüveged miatt támogatnak Téged sem (ne haragudj, ha ezzel fájdalmat okozok), hanem azért, hogy végrehajtsd majd a parancsaikat. Úgyhogy tök mindegy, hogy mit mondasz, Te is háborúpárti leszel, illetve már most is az vagy. De ne aggódj, a magyarok nem fogják engedni, hogy a döntés a Te kezedbe kerüljön. Gát épül, árhullám levonul, aztán viszlát! Addig is jó hergelést! Üdv, Balázs”

Erre Magyar Péter egy frappáns válasszal reagált:

„A humor nem jobboldali műfaj Balázs.”