Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,77 Ft
Font
470,37 Ft
Bitcoin
64,069 $

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje beszédet mond a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, Budapesten 2024. április 26-án. A tüntetésen Magyar Péter működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte. MTI/Illyés Tibor
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

„Tisztelt Magyar Péter! Hallom, hogy mostanában a kampányrendezvényeiden Orbán Viktorral, Mészáros Lőrinccel, Tiborcz Istvánnal és Rogán Antallal egy lapon említesz. Ez nekem megtiszteltetés, de én nagyon kis pont vagyok hozzájuk képest, maximum egy dolog lehet közös bennünk a fejedben: az irántunk érzett gyűlölet!” – írta a bejegyzésében Hajdú a Facebook oldalán.

Hajdú azt mondja, csak köszönettel tartozik Magyar Orbánnak, Mészárosnak, Tiborcznak és Rogánnak, illetve tisztázta, nem ismerik egymást, és úgy látja, amiatt utálja őt, mert interjút készített Varga Judittal. „De azért tegyük rendbe a dolgokat! Az említett uraknak Te csak köszönettel tartozol, ugyanis az életedben egy korszakot jelentettek, és abban a korszakban annyi pénzt kerestél, amennyi egy kisebb afrikai állam éves GDP-je. Engem nem ismersz, nyilván azért utálsz, mert interjút mertem készíteni a volt feleségeddel, Varga Judittal. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

„Hajdú adócsaló Péternek nevezel és azt mondod, hogy tőlem tudjuk, hogy te nőverő vagy. Ezek szerint nem láttad az interjút, javaslom, nézd meg, tanulságos, különösen neked. Értem a trükköt: ha azt állítod, hogy én mondtam, akkor az egészet bulvár szintre viszed, és azzal, hogy különböző jelzőkkel illesz, súlytalanná is teszed.”

Hajdú Péter elismerte, egykor hibázott az adóügyében, ami 10 évvel ezelőtt volt, de mindent visszafizetett. „Pedig én csak kérdeztem, ahogy anno Gulyás Márton téged a Partizánban, amikor még bementél hozzá, mert szükséged volt az általa biztosított platformra. Ha már szóba hoztad a 10 évvel ezelőtti adóügyemet, nem fogok mentegetőzni: hibáztam és mindent visszafizettem! A BTK szerint ilyen esetben a büntetés korlátlanul enyhíthető. Ha a magánvéleményemre vagy kíváncsi, amit te tettél a volt feleségeddel és a családoddal minden, csak nem enyhíthető, de zárójel bezárva.”

„Két apró észrevételem van. 1. Én sem aposztrofállak Magyar áruló, vagy diktafon, vagy nadrágszíj Péternek. Mert nevekkel és jelzőkkel játszani végtelenül olcsó, meg akkor is, ha Te azért teszed, mert az én számba akarod adni azt, amit a volt feleséged mondott és így azt gondolod, hogy azt senki nem fogja elhinni.”

Megkérdezte, a párja édesanyját milyen jelzőkkel illeti a háta mögött. Ennek kapcsán mondta azt, hogy egy bírósági ítélet szerint 1200 embert károsították meg összesen 8 milliárd forint értékben. „2. Ha szabad kérdeznem a párod édesanyját milyen jelzőkkel illeted a háta mögött? Ugyanis ők 1200 embert károsítottak meg a bíróság ítélete szerint, összesen 8 milliárd forint értékben. Amiből SEMMIT nem fizettek vissza és a nyomozás során mindössze 1 milliárd forint terült meg, 7 milliárd még mindig hiányzik.”

„De ehhez nincs semmi közöm, de ha Te állandóan engem minősítesz, mert készíteni mertem egy interjút a volt feleségeddel, javaslom, hogy mielőtt elkezdesz jelzőkkel dobálózni, nézz körül a saját házad táján.”

Hajdú nem látja maga előtt, hogy Magyar jó miniszterelnök lenne, hiszen semmi hasonló tapasztalata nincs, és a politikát csak most kezdi el tanulni a mélyebb szinteken. Ha sikerrel jár, annak súlyos ára is lehet, amire Hajdú hívta fel a figyelmét. „Kedves Péter! Tudod, ami körülvesz Téged, az nem neked szól. A Te táborod valami ellen lázad. Mert lássuk be: Te vezetői képességeddel mi közönséges halandók nem vagyunk tisztában. A Diákhitel Központ Zrt. vezetése azért nem predesztinál senkit arra, hogy egy országot vezessen. Pedig ha sikerül a terved, akkor egy országot kell vezetned, ami zéró tapasztalattal és szakemberek nélkül nem fog menni, hiába fenyegeted majd nadrágszíjjal a benzin árát, nem fog megijedni.”

„Nem lehet az embereken kísérletezni, mert ez amit most csinálsz, ez az. És felelőtlenség Egyébként én már megszoktam, hogy egy-egy rosszul ébredt figura, időről időre belém áll. Ilyenkor néha reagálok, bár én csak egy komolytalan bulvár műsorvezető vagyok, aki sokat hibázott életében… Viszont a hibáimért mindig vállaltam a felelősséget és soha nem tagadtam meg azokat, akik fontosak voltam az életemben.

„Minden jót, Hajdú Péter Ui. Mielőtt ezt a posztot is propaganda posztnak minősítenéd, szeretném jelezni, hogy évek óta nem találkoztam Rogán Antallal, nem egyeztettem ezt a posztot sem. Elég nagy vagyok már ahhoz, hogy a gondolataimat egyedül meg tudjam fogalmazni. A hozzászólásokat a pro és kontra gyalázkodások elkerülése érdekében nem engedélyezem! Ezért elnézést!”