Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,10 Ft
Euró
394,40 Ft
Font
462,15 Ft
Bitcoin
63,660 $

Varga Judit Magyar Péterről: elkezdett késsel a kezében járkálni a házban

Újabb döbbenetes részletekről beszélt Varga Judit volt igazságügyi miniszter Magyar Péterről, ezúttal a kamerák előtt.

Fotó: Insatgram/Hajdú Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Varga Juditnál betelt a pohár, és soha nem hallott részletekről kezdett el beszélni a házasságát illetően, amit egy ideje pokolként élt meg Magyar Péter mellett. Kevesen tudhattak arról, mi zajlik ebben a házasságban, az mennyire nem működik. A volt igazságügyi miniszter azóta még több és több megdöbbentő részletről tett említést.

Sokan hisznek neki, egyre többen állnak mellé, és a Fideszből is rengetegen támogatják, addig Magyar mindent tagad. Gulyás Gergely sem hagyta szó nélkül Magyar Péter akcióját, és úgy fogalmazott, ő az új Márki-Zay Péter. A bizonyos hangfelvétel nyilvánosságra kerülése óta Varga újra aktív a közösségi oldalán, igyekszik tisztázni a helyzetet. Soron kívül Élőben közvetíti a tv a Manchester-City-Real Madrid Bajnokok Ligája visszavágót

Emiatt is mondhatott igent Hajdú Péternek, aki exkluzív interjút készített Vargával a Frizbiben. Lehetséges, hogy ez lesz minden idők leghallgatottabb interjúja Hajdú műsorában, melynek premierjét szerda este 20 órára időzítették. Azt is látni, ahogyan Varga Judit a könnyeivel küszködik, tele van lelki fájdalommal a tekintete.

Varga a videóban azt állította, Magyar többek között folyamatosan azzal próbálta őt sakkban tartani, hogy az autója elé állt, kukákat borogatott az autó előtt, vagy épp beült a kocsi hátsó ülésére, amivel épp el akart hajtani. „Elvette a táskámat, bezárt egy szobába.” – fogalmazott az interjújában.

„Ilyen állapotban éltem, hogy állandóan attól kellett tartani, hogy Péternek milyen hangulata van.” Hozzátette, attól tartott, hogy a férje nem fogja abbahagyni ezt az egészet. „Péter kijött egyébként a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést, és elkezdett így járkálni késsel a kezében a házban.” – tette hozzá.

Úgy fogalmazott, amikor visszament hozzá 2021 májusában, újra beindult a terror, és kéthetente elmondta neki, nagyon kéri őt, változzon meg, mert ha egyszer leválik a lelkéről, akkor soha többé nem akarja őt, se magát, se mást megmenteni, csak élni szeretne, szabadon. „És nem fog érdekelni, hogy mivel zsarolsz, mivel fenyegetsz, én szeretnék már tényleg szabad ember lenni.”

Mbappé büszke arra, hogy kiütötték a Barcelonát a Bajnokok Ligájából

A PSG csatára nagyon is büszke arra, hogy kiejtették a Bajnokok Ligájából a Barcelonát kedd este idegenben.