Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,81 Ft
Euró
392,82 Ft
Font
457,14 Ft
Bitcoin
66,781 $

Gulyás Gergely a hangfelvételek után: „Magyar Péter az új Márki-Zay”

Sokan céloztak már arra, hogy Magyar Péter lehet az új Márki-Zay, amit most Gulyás Gergely miniszter meg is erősített.

Fotó: Magyar Péter jogász beszédet mond a március 15-i nemzeti ünnepen tartott rendezvényén az Andrássy úton 2024. március 15-én. Magyar Péter Talpra Magyarok Közössége néven mozgalom indítását jelentette be, amelyet politikai párttá kíván alakítani. MTI/Balogh Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter abszolúte kiszállt, és kiírta magát a Fideszből, miközben egy ideje azon dolgozik, hogy megbuktassa a kormányt. Állítása szerint olyan bizonyítékok vannak a kezében, amik erre alkalmasak lehetnek, és egy bizonyos hangfelvételt is ígért kedd reggelre. Pár perccel 9 óra után nyilvánosságra került a korábban beharangozott felvétel a hivatalos YouTube csatornáján.

Azt követően került ki a felvétel, hogy Magyar visszatért az ügyészségre tanúskodni, bemutatván az általa bizonyítékoknak nevezett felvételeket. Ennek egy részét hallhattuk most, amit a rossz minőségi miatt feliratkoztak. Röviddel ezután Varga Judit volt igazságügyi miniszter, aki Magyar Péter felesége volt, reagált mindenre.

Varga döbbenetes részleteket árult el a magánéletükről, amikről csak kevesen tudhattak. „Korábban is terrorizált és még mindig nem hagyta abba. És folytatja a játszmáit. Ha jól értem, a saját családja védelmében lehallgatja a saját feleségét. De most már őket inkább elárulja és így talán még megmenthető a haza. Mi történik itt? Mi ez az őrület?”

A felvételen Varga és Magyar beszélgetése hallható, amit egyesek „atombombaként” vártak. Rögtön, a felvétel kikerülése után sok olyan vélemény jelent meg, hogy ennek az egésznek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Nem látják maguk előtt az emberek, hogy ez perdöntő bizonyíték lehet, mellyel lemondatnák az Orbán Viktor vezette kormányt, vagy meginogna Rogán Antal helye.

Gulyás Gergely, aki egykor jó barátja volt Magyarnak, szintén kiábrándult belőle. A nemrég operáción átesett miniszter szerint egyszerűen kipukkadt a lufi, és azt mondja, egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez. Hozzátette, ezzel Magyar Péter lett az új Márki-Zay, annyi különbséggel, hogy a volt miniszterelnök-jelölt nem terrorizálta feleségét.

„Sok hűhó semmiért Kipukkadt a lufi! Egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez. Magyar Péter az új Márki-Zay! Csak annyi különbség, hogy Márki-Zay Péter nem terrorizálta a feleségét!”

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, "nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről".

Egyszerűbbé tenné a kormány és C és CE kategóriás jogosítvány megszerzését

A jogosítványok megszerzésének könnyítésével próbálja orvosolni a kormány a fuvarozó piacon tapasztalható sofőrhiányt.

Magyar utasok rekedtek a barcelonai repülőtéren

A Wizz Air légitársaság utasai kénytelenek voltak Barcelonában maradni, miután a rendkívüli időjárási viszonyok miatt törölték a Budapestre induló járatot.