Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Rogán: ha Judit ezeket komolyan gondolta, akkor finoman szólva alaptalan dolgokat állított

Mint mondta, a volt igazságügyi minisztert is megkérdezte erről, aki elmondása alapján „abban a szituációban már bármit elmondott volna, csak hogy szabaduljon a férjétől”.

További Hírek

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.

Állítása szerint gyakran találkozik a volt igazságügyi miniszterrel, akit egy felkészült, tapasztalattal rendelkező, európai kitekintésű politikusnak tart, s a véleményét is kikéri egyes ügyekben.

Ettől függetlenül azt gondolja, pár év múlva megtalálhatják a közös hangot a fiával, illetve neki is elmondta, hogy mindent, amit most a politikában tesz, azt érte is teszi.

Kósa Lajos szerint Magyar Péternek nem tüntetnie kellene, hanem virágot vennie a volt feleségének

Ugyan a TOP-5-ben már nincs benne Hajdú Péter interjúja Varga Judittal, még mindig előkelő helyen áll.

Továbbra is nagyon erősen tartja magát Hajdú Péter exkluzív interjúja Varga Judittal, annak ellenére, hogy már a televízióban is levetítették.

Hajdú Péter exkluzív interjúja Varga Judittal továbbra is nagyon előkelő helyen áll a felkapott tartalmak között.

Egy ideig aligha döntheti meg bármilyen videós tartalom is a Varga Judit-interjút Hajdú Péter csatornáján, de ez más csatornákra is igaz, és még mindig sokan nézik a felvételt.

Hajdú Péter tisztázta, soha nem találkozott Varga Judittal a közös interjú előtt, és tagadja, hogy szerepelne azon a bizonyos fotón.

Magyar Péter nem nézte meg a Varga Judittal készült videós interjút, viszont tagadja, hogy bántalmazta volna valaha is a volt feleségét.