Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,72 Ft
Euró
384,85 Ft
Font
451,15 Ft
Bitcoin
67,529 $

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.

További Hírek

Egyúttal leszögezte, ezt akkor tudja elérni valaki, ha top előadó.

Továbbra is nagyon erősen tartja magát Hajdú Péter exkluzív interjúja Varga Judittal, annak ellenére, hogy már a televízióban is levetítették.

Hajdú Péter exkluzív interjúja Varga Judittal továbbra is nagyon előkelő helyen áll a felkapott tartalmak között.

Egy ideig aligha döntheti meg bármilyen videós tartalom is a Varga Judit-interjút Hajdú Péter csatornáján, de ez más csatornákra is igaz, és még mindig sokan nézik a felvételt.

Hajdú Péter tisztázta, soha nem találkozott Varga Judittal a közös interjú előtt, és tagadja, hogy szerepelne azon a bizonyos fotón.

Magyar Péter nem nézte meg a Varga Judittal készült videós interjút, viszont tagadja, hogy bántalmazta volna valaha is a volt feleségét.

Várható volt, hogy hatalmas lesz az érdeklődés Hajdú Péter és Varga Judit interjúára, aminek középpontjában Magyar Péter állt.

Varga Judit a Hajdú Péternek adott interjújában arról is beszélt, hogy Magyar Péter egy alkalommal öngyilkosságot szimulált, ami miatt mentőt hívott.

Szerinte borzasztó helyzetben van a volt igazságügyi miniszter.

Újabb döbbenetes részletekről beszélt Varga Judit volt igazságügyi miniszter Magyar Péterről, ezúttal a kamerák előtt.