Tóth Gabi: „Akkora vita lesz itt mindjárt, hogy a fejed leszáll a helyéről”

Fotó: TV2
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi azonnal tudta, hogy komoly vita kerekedhet a Sztárban Sztárban leszek! egyik versenyzője miatt.

Tóth Gabi nemrég egy igen sejtelmes üzenetet osztott meg a közösségi médiában, ami beszédes is lehet. Nem sokkal azelőtt tette ezt meg, hogy lepörgött a vasárnapi adás a Sztárban Sztár leszek!-ben, ami továbbra is óriási sikerrel fut a TV2-n.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Gabi is jól érezte magát, egy alkalommal wc pumpát nyomott Majka arcára, aki megmutatta, hogyan kell twerkelni. Nagyszerű hangulat járta át a stúdiót, és már azt is tudhatjuk, hogy mi lett Rugós Beke sorsa.

Sok nagy tehetség mutatkozott be a színpadon, és a végére is maradt egy igazán különleges tehetség. Már a szerénységével felhívta magára a figyelmet, és noha zavarban volt, izgult, rettentően jól teljesített.

Gabi azonnal tudta, hogy ebből még komoly vita lesz, kihez is kerüljön a srác. „Akkora vita lesz itt mindjárt, hogy a fejed leszáll a helyéről” Rögtön üzent is Majkának az énekesnő, hiszen sejtette, ez nem lesz egyszerű kör.

„Gyere Majoros, fight!” Gabi érdekes mozdulatokkal kérte a társait, hogy mondjanak le a fiatal versenyzőről, ami Köllő Babettet nemigazán győzte meg, és szóvá is tette a stílust. „Nagyon szimpatikussá tesz, ahogyan kéred…”