Mióta itt jártál:

WC pumpát nyomott Majka arcába Tóth Gabi a kamerák előtt (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Majka és Tóth Gabi nagyon jóban vannak egymással, de arra talán egyikük sem számított, hogy a Sztárban Sztár leszek!-ben az énekesnő wc pumpát nyom a rapper arcába.

Azok, akik vasárnap is a TV2-t választották a Sztárban Sztár leszek! 2023 válogatója miatt, kicsit sem csalódhattak. Voltak bohókás, furcsa és rendkívül tehetséges karakterek is, akik egytől egyig karriert futhatnak be a zeneiparban.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Meglepetésre Varga Viktor barátnője is színpadra állt, és olyan meggyőző volt, hogy bejutott a középdöntőbe. Tiv Tvy viszont nem jutott tovább, de gyorsan megjegyezte, nagyon bírja Tóth Gabit.

Az egészen fiatal tehetségek sem maradhattak el, egy 15 éves lány például akkorát énekelt Tolvai Reniként, hogy akár biztos helye lehet az élő show-ban. Szintén a favoritok között lehet az a kétszeres édesanya, aki még mindig fiatal, és olyan kockás hasa van, mint senki másnak a stúdióban.

Természetesen a nagyon vicces produkciók sem maradtak el, mert sokszor nagyon jót buliztak Majkáék, még akkor is, ha egyértelmű volt, a versenyző nem juthat tovább. A show viszont az övé volt arra a pár percre.

A nagy buli hevében még egy wc pumpa is előkerült, ami Majka arcán landolt Tóth Gabi révén. A jelenetről felvétel is készült, de a rapper nem szeppent meg, folytatta a bulizást Köllő Babettékkel a közönség előtt.