Tóth Gabi sem látott még ilyen kockás hasat a Sztárban Sztár leszek!-ben

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi és Köllő Babett is megdicsérte a kétgyermekes fiatal édesanyát, aki valami egészen elképesztő formában van, ráadásul jól énekel és rendkívül szexin táncol.

Nem volt okunk unatkozni a Sztárban Sztár leszek! alatt ezen a szombaton sem. Sorra tűntek fel az érdekes és izgalmas karakterek, köztük olyan ismert TikTok-sztárokkal, mint Tiv Tivy, aki nagy show-t csinált.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Tivy levette a pólóját, hogy megmutassa, mennyire gyúrta ki magát. Végül nem jutott tovább, de nem is bánta a dolgot, és legalább annyit elért, hogy Tóth Gabi azt mondta, szívesen elmegy vele kürtöskalácsot enni.

Szabó Fruzsina viszont annál inkább meggyőzte a közönséget, már a tökéletes testével. Kétgyermekes édesanyaként is olyan formában van, mint egy fitneszversenyző, ráadásul odahaza edz.

Rendkívül szexi, a Sztárban Sztár leszek! történetének egyik legvonzóbb versenyzője, ehhez kétség nem férhet. A kockás hasa azonnal feltűnt a mestereknek, és Gabi megkérdezte, mit kell tenni ezért a formáért.

Köllő Babett is nagy dicsérettel adózott a fiatal édesanya előtt, aki végül nagyot énekelt, és olyan szexin mozgott, hogy mindenki zavarba jött tőle. Először Majka csapatába került, de miután kiderült, hogy Pápai Jocival szeretne együtt dolgozni, a rapper átadta a lehetőséget.