Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Karapancsev Kristóf végtelenül hálás: színpadon szeretném tölteni az egész életemet

Tavaly úgy érezte, hogy elvesztette a hitét önmagában, de a műsornak hála ezt most sikerült visszakapnia.

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Széchenyi Lili és Karapancsev Kristóf is számos különleges produkciót adott elő a Sztárban Sztár leszek! színpadán, amit a mesterek és a nézők is imádtak. Ezáltal igazán szoros volt a verseny, sokakat foglalkoztatott, végül melyikük kerül majd ki győztesként, erre a kérdésre pedig nemrég választ is kaphattunk. Ugyanis Kristóf győzött, Till Attila az ő nevét mondta be a döntőben.

Majka rögtön odarohant a versenyzőjéhez, aki elsírta magát, vélhetően arra számított, hogy nem ő, hanem Lili lesz a győztes. A fiatal lány mosolyogva gratulált neki, a közönség is hangosan tapsolt. Tilla megjegyezte, nagyon kevésen múlt Lili győzelme, aki hálás volt, hogy részt vehetett a műsorban, és a második helynek is örült. Soron kívül Helyszíni fotókon a Vácnál történt baleset, teljes útzár az M2-es autóúton

„Nagyon hálás vagyok, nagyon szépen köszönöm mindenkinek. Én nagyon boldog vagyok így is. Abszolút, 100 százalékosan megérdemli Kristóf a győzelmet. Köszönöm szépen mindenkinek, aki velem volt” – mondta, amikor Tilla arra kérte, szóljon pár szót, mit érez abban a pillanatban. Ezt követően a győztes büszkén a magasba emelte a díját.

Ez azt jelenti, hogy a fiatal fiú elnyerte az ország legsokoldalúbb előadója címet, s a vele járó 20 millió forintot, valamint a 10 millió forint értékű autót. Tilla pedig azt is tudni szerette volna, Kristóf hogyan érez a nagy győzelem után, volt-e olyan pillanat a hetek során, amikor ezt el merte képzelni, bízott-e a sikerben. „Az az igazság, hogy amit most én érzek, azt nem képzeltem el egyszer sem” – árulta el.

Majd azzal folytatta: „Hasonlóan megfoghatatlan érzés volt számomra az élőbe bejutni és utána minden erőmmel azon voltam, hogy ez a pillanat eljöhessen. De azt, hogy mi zajlik a fejemben, vagy mi történik, nem biztos, hogy szavakba tudnám önteni. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki támogatott: a tévénézőknek, a stábtagoknak, a mesteremnek, a mestereknek. Nagyon hálás vagyok azért, hogy visszakaphattam a hitemet saját magamban, mert ahogy azt mondtam, tavaly úgy éreztem, hogy elveszítettem és most hála a TV2-nek és a Sztárban Sztár leszek!-nek, úgy érzem, hogy sikerült visszakapnom és színpadon szeretném tölteni az egész életemet”.