Majka twerkelése mindent vitt a Sztárban Sztár leszek!-ben

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Majka talán saját magát is meglepte azzal, hogy twerkelni kezdett az egyik produkció alatt, amivel elvitte a show-t.

Azok, akik figyelemmel követik a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadát, biztosan nem panaszkodhatnak és nem unatkozhatnak. Minden show-elem megvan a műsorban, amitől az érdekessé és színvonalassá válik.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Ott vannak a humoros karakterek, a balhésok, a rendkívül tehetségesek, és így tovább. A visszatérők sem maradhatnak ki a felsorolásból, akárcsak az ismert arcok, így például Varga Viktor barátnője is felbukkant.

Sőt, Tiv Tivy is, aki póló nélkül igyekezte meggyőzni a mestereket. Szerencsére a legtöbb esetben a hang döntött, és többek akkorát énekeltek a színpadon, hogy a közönség sem tudta, mit csináljon.

Egy 15 éves lány is a mezőny tagja, rá mindenképpen érdemes lesz figyelni, és egy csavar végén Rugós Beke is lehetőséget kapott a középdöntőben, amire talán még ő maga sem számított. Nagyon nagy sansz ez a TikTok-on ismert rappernek, sokat lendíthet a karrierjén.

Majka pedig saját magát lephette meg azzal, hogy twerkelni kezdett az egyik produkció alatt. A közönség szinte csak őt figyelte, abszolúte átszellemült, és azt kell mondjuk, hogy ehhez is van tehetsége.