Drámai döntést közölt Majka Rugós Bekével a Sztárban Sztár leszek!-ben (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Majkának több fontos döntést is meg kellett hoznia a Sztárban Sztár leszek!-ben, ami Rugós Bekére is igaz volt.

Véget értek a válogatók a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadában. Sok tehetség, furcsa személyiség tűnt fel a színpadon, és akárcsak a korábbi években, most is egészen más a hangulat a stúdióban.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Többek között Varga Viktor szerelme is megjelent a színpadon, aki továbbjutást érdemelt a produkciójával. Kellően meggyőző volt ahhoz, hogy ott legyen a középdöntőben, míg mások már nem voltak ennyire boldogok.

Nagyon különleges karakterek is továbbjuthattak, és egy olyan fiatal versenyző is ott van a mezőnyben, akire érdemes lesz figyelni, miközben még mindig csak 15 esztendős. Tóth Gabi nagyon nagy jövőt jósol neki, igazi tinisztárrá válthat a jövőben.

Rugós Beke is próbára tette magát a válogatón, függetlenül attól, hogy nem volt idilli a kapcsolata Majkával. A híres rapper viszont adni akart egy esélyt Bekének, aki ezért hálás volt, viszont nem nyugodhatott meg.

A középdöntő előtt Majkának meg kellett hoznia a döntést, miszerint kiktől köszön el, és kiknek ad lehetőséget arra, hogy bejussanak az élő show-ba. A döntés megszületett, és egy fordulat végén Beke Majka csapatának része maradhatott.